ivan bk Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 planiram da dodjem na Miku,a pecao bih samo na boile.Mislio sam da pravim triggu i baku.da li je sad u ovom periodu dobra kombinacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Zavisi koja baka, generalno,jos je rano za nju. I za trigu takodje, mada, mislim da na miki ne radi nesto posebno. A ako si mislio na mesanje, posto si rekao kombinacija, to prvi put cujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Mozes da radis triggu imas u starijim postovima trigga miks za prolece sa nekoliko predloga. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Ako si mislio da se mesa to nikako neide, a baka ti radi na miki onako a triga nikako. Barem meni imas mnogo boljibizbor za miku. Ako oces meso za miku onda frankfurtsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 nisam mislio da mesam,vec posebno da pravim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 samo frankfurtska druze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 lepo ti pomesas trigu i baku svima u inat i napecas se na to te inat bojle kad mi kazu da nece raditi mi skoro pa uvek najbolje pecaju , i svaki saran koji dodje na inat bojlu je vredniji nego bilo koji, koji dodje na bilo koju drugu , salu na stranu nisam pecao na miki i stvarno nzm sta tamo kad radi, ovo ti je moj psiholoski savet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 lepo ti pomesas trigu i baku svima u inat i napecas se na to te inat bojle kad mi kazu da nece raditi mi skoro pa uvek najbolje pecaju , i svaki saran koji dodje na inat bojlu je vredniji nego bilo koji, koji dodje na bilo koju drugu , salu na stranu nisam pecao na miki i stvarno nzm sta tamo kad radi, ovo ti je moj psiholoski savet ma najbolje samo na inat bez boilu samo na dlaku. U inat svima pa kad ga upecas ....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 lepo ti pomesas trigu i baku svima u inat i napecas se na to te inat bojle kad mi kazu da nece raditi mi skoro pa uvek najbolje pecaju , i svaki saran koji dodje na inat bojlu je vredniji nego bilo koji, koji dodje na bilo koju drugu , salu na stranu nisam pecao na miki i stvarno nzm sta tamo kad radi, ovo ti je moj psiholoski savet Pa kakav si ti to moderni sarandzija ako nisi na miki pecao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 On je jos od stare garde pravih sarandzija koji su od malih nogu na divljim jezerima ucili da pecaju i zna sta je draz,izazov,avantura zato mu nije potreban napumpana jeher sa saranima kao mika,pelagicevo,sumbar itd jer covek voli izazov a ne da baca do neke sajle! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 On je jos od stare garde pravih sarandzija koji su od malih nogu na divljim jezerima ucili da pecaju i zna sta je draz,izazov,avantura zato mu nije potreban napumpana jeher sa saranima kao mika,pelagicevo,sumbar itd jer covek voli izazov a ne da baca do neke sajle!Otto delimicno si razumeo moj post.... ja protiv njega nemam nista licno nego kazem samo da ispada da onaj ko ne peca po komercijalama u 99% slucajeva los sarandzija bar u srbiji...a onda se povlaci pitanje posle ovoga :sta ko nema vremena pa mora da ide na komercijale, pa onda : na divljim vodama su sve pokrali, onda: tamo mora da se ceka saran par dana i tako to.....i onda moze ici u nedogled rasprava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Čovek treba sve da proba. Ako je sarandzija treba probati sarana na raznim vodama. Ja znam sarandzije na komercijalama su u vecini slucajeva u plasmanu po takmicenjima a na divljoj vodi neznaju a isto tako sam odveo dva drugara na komercijali gde su hteli da piju lekove jer neznaju pristup jer je velika razlika i dok su drugi imali po 15:riba za dan oni jedva su uhvatili jednu. Tako da je glupo puporedjivati. Isto sam i na miki odveo dvavtri drugara koji nisu mogli do sajle i sta 24casa nula ili jedva jedan. I netreba prozivati ljude koji pecaju miku ili debeljacu jer kad bi stali do njih onda bi se razboleli . Svako ima svoj stil i nacin pecanja. Takve price imam od drugara iz makedonije koje jedva cekam da odvedem u takozvanom zoo vrticu kako ga oni zovu al sam im reko da sprdme bromazepame 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 ja sam tolko stara garda da sam pre mesec dana napunio 17 al sam vec 5 godina u saranskom pecanju , pa nemam vozacku a cale nebi da vozi dalje od kaca backog jarka i zmajeva , a sad sam na dunavu nasao mesto tako da verovatno ni iz novog sada necu izaci al nekako su sve te komercijale iste , kad pogledas sve je to 0 naspram 1 sarana na divljoj vodi bar meni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Sta je frankfurtska???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedja Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Aroma. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Danke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Otto delimicno si razumeo moj post.... ja protiv njega nemam nista licno nego kazem samo da ispada da onaj ko ne peca po komercijalama u 99% slucajeva los sarandzija bar u srbiji...a onda se povlaci pitanje posle ovoga :sta ko nema vremena pa mora da ide na komercijale, pa onda : na divljim vodama su sve pokrali, onda: tamo mora da se ceka saran par dana i tako to.....i onda moze ici u nedogled rasprava Samo opusteno Bozo i ja sam u Tom smislu mislio kao i ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosmarkovic88 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Frankfurt ubija :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 jel moze neko da mi da recept za Frankfurtsku ... pecao bih na mika alas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 imam ja za cajnu kobasicu,javi se na PP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 ne stvarno ako moze neki recept kako da napravim boilu sa aromom frankfurtske kobasice Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Cestitam ljudima koji su provalili baku,trigu i frankfurtsku i uzimaju pare na to godinama i dalje uzimaju svaka im cast i skidam kapu do poda alal vera majstori!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 sta se napravi sve od ovog saranskog ribolova citava nauka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 saran zna sta je frankfurtska ????????? strasnoooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts