Filip96 Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Danas narucio , okupali mi se Spro Carp Detective (6 kom) i ne rade vise pa sam se odlucio za ove signalizatore , deluju mi bas zanimljivo. Da li je neko koristio i kako su se pokazali ? Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 držao sam ih u rukama i meni se ne sviđaju ima dve led diode koje su izdignute i postoji mogućnost da se polome. cena je o.k ali bih ja dodao još toliko i kupio nešto bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted May 23, 2014 Author Share Posted May 23, 2014 Danas su mi stigli. U sledecu subotu ih probam. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Koliko para su? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 imaš ih u karpologiji za 1650 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
milemi Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Danas su mi stigli. U sledecu subotu ih probam. Pozdrav.Pozdrav! Da li si probao signalizatore?Da li si zadovoljan kupovinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 Pozdrav . Jesam , imao sam tri pecanja sa njima. Diode i tockic svetle veoma lepo i dovoljno dugo , sto je po meni veoma korisno jer je moguce videti jasno koji stap pipka bez izlaska iz satora. Ima solidnu boju i dubinu zvuka ali mogli bi da budu glasniji , i naravno , mora se paziti na antenice da se ne polome jer je po meni lako moguce polomiti ih ako se ne pazi sa stapovima. Sve u svemu , za te pare dobar indikator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts