Hodor Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 negde sam cuo za to pa me zanima ako neko zna , kolko ja znam fermentacija bar sto se partikla tice najcesce se misli na razlaganje secera na prostije secere ,e sad sta je dobra a sta losa fermencatija ne znam staje niti znam da li postoji ? i koliko to moze da utice na "lovnost" spot mixa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Hmhm...aj da cujem i ja, tj procitam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Evo jednog video klipa gde covek objasnjava kako se sprema fermentisani kukuruz,video je na ruskom tako da sam ja jedva razumeo koju ali sigurno neko zna ruski pa mu klip moze biti zanimljiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
pekula Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Zanimljivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 zovte prdu u pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
batarela1 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Šta mu je ono pekarsko praškasto od 10g?Kvasac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Šta mu je ono pekarsko praškasto od 10g?Kvasac?da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Tanka je linija izmedju dobre i lose fermentacije. Vrlo lahko se moze desiti da vise naskodite ribama nego da imate dobar ribolov. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Tanka je linija izmedju dobre i lose fermentacije. Vrlo lahko se moze desiti da vise naskodite ribama nego da imate dobar ribolov.To je tacno ja sam probao da ukiselim kukuruz kao tip sa video klipa,kukuruz se ukiselio ali nisam imao ribu na njega verovatno sam negde omanuo zato nam i treba neki savet. Da napomenem jos da sam nedelju dana kasnije na istom mestu prihranjivao i pecao na Haldoradov kiseli kukuruz i riba ga je lepo uzimala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts