JaneMk Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 xlnt nema veze sa mimicri najlonom koji je izasho,xlnt je puno jaci,ali pogotovo zuti i ghoust su daleko meksi i bolji za daljinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Kazes da je Mimikri slabiji najlon od tog Xlnt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 po Meni jeste,stari xlnt mi bio puno jaci,al je zato ovaj bolji za bacanje. znaci mnogo bolji za pecanje na daljine sa starim sam se mucio kako je carp yo yo reko ovaj ide ko podmazan,mada i za daljinu po meni od interceptora nema boljeg na celom trzistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Koristio sam ga ja tokom prosle sezone... gotovo nikako nisam primecivao ostecenja na njemu... jako lepo se slaze cvor... jako dobro leti... prilicno gubi boju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpug Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 carp yo yo reci mi jel pecas na 0,35 mm ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 carp yo yo reci mi jel pecas na 0,35 mm ili ? Da, na 0,35mm pecao cijelu proslu sezonu Svi me pitali koji je promjer najlona pa kad kazem kontaju da lazem, da nije 0,35mm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpug Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Namotan mimicry danas 0.35 pa cu javiti kakvi su preformase i kako se ponasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAMBRA Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Pa kako se pokazao Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Imam priliku da kupim prologic mimicry po povoljnoj ceni vise debljina pa me zanima da li je neko od kolega koristio i kako je zadovoljan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 ako je deblji imas trip da je sajla u pitanju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) Malo da osvezim temu...Posto sam dugo godina koristio Daiwa triforce najlon 0.50 pa naravno nema da se kupi,onda zatim awa shima 0.50 i on takodje vise nema da se kupi pa reko da vidim da li je neko koristio mimicry 0.48 mm posto je on najdeblji.Zanima me ponasanje najlona na extremno tezak teren pun kamena baira i skoljki.Jer stvarno sam probao dosta renomiranih najlona te deblje velicine i svi su smece da ne nabrajam da ne uvredim nekog. Edited November 8, 2016 by koskas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Mi smo koristili 0,28mm i mogu ti reci da je malo meksi najlon al dobar je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts