wallas89 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 http://www.melegbaits-mkm.com/baits/images/stories/proizvodi/cspbio/cspbio.jpgProcitao sam da se ovaj proizvod koristi u tretiranju raznog zrnevlja koji čine spod mix, pa me interesuje kakva su iskustva drugih sa ovim proizvodom? Vredi li ga upotrebljavati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 http://www.melegbaits-mkm.com/baits/images/stories/proizvodi/cspbio/cspbio.jpgProcitao sam da se ovaj proizvod koristi u tretiranju raznog zrnevlja koji čine spod mix, pa me interesuje kakva su iskustva drugih sa ovim proizvodom? Vredi li ga upotrebljavati?na ovu temu je vec pisano procesljaj malo forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallas89 Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Gledao sam, ali nisam uspeo nista da pronadjem. U kojim temama preciznije da potrazim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Jedan od mnogih iz palete proizvoda Meleg bait koji svaki ribolovac treba da ima.Koristi se za spod i mesa 1 kafena kasikica na 2 kg suvog zrna.Polemika je vodjena oko toga sta je to ali da od kuvanog kukuruza pravi mikro pelet i da ga saran prosto obozava pokazano i dokazano na terenu.Jedan od jacih aduta sto Meleg ima u asortimanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallas89 Posted June 19, 2014 Author Share Posted June 19, 2014 Jedan od mnogih iz palete proizvoda Meleg bait koji svaki ribolovac treba da ima.Koristi se za spod i mesa 1 kafena kasikica na 2 kg suvog zrna.Polemika je vodjena oko toga sta je to ali da od kuvanog kukuruza pravi mikro pelet i da ga saran prosto obozava pokazano i dokazano na terenu.Jedan od jacih aduta sto Meleg ima u asortimanu! Hvala na informaciji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Ja sam probao ovaj proizvod,nista spektakularno nisam video...sve sam radio po uputstvu,potopljen kukuruz u csp bio 24h pa ga kuvao pa ostavio jos 24h....ne razumem kako to od kukuruza pravi mikro pelet,ja sam ga bacao uz obalu da vidim sta ce da se desi i nista.... kukuruz stoji ne raspada se ko peleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Vlajko,nisi ozbiljan sarandzija kad nisi primetio nista spektakularno sa ovim :-D 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Ja sam probao ovaj proizvod,nista spektakularno nisam video...sve sam radio po uputstvu,potopljen kukuruz u csp bio 24h pa ga kuvao pa ostavio jos 24h....ne razumem kako to od kukuruza pravi mikro pelet,ja sam ga bacao uz obalu da vidim sta ce da se desi i nista.... kukuruz stoji ne raspada se ko peletaBurazeru,treba ti voda iz jezera na kom pecas,cesmovaca je mnogo tvrda. Probaj da odstoji kukuruz 48 sati pre kuvanja pa isto toliko posle kuvanja pa ces videti da je mnogo dobra stvar.Mikropelet ne pravi od kukuruza,znam sigurno,to se neko salio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 jel ima neko da je ovo stavljao u mix za boile, kako mu se pokazalo i jel ima neko ko je ovo stvarno koristio i video neku razliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Burazeru,treba ti voda iz jezera na kom pecas,cesmovaca je mnogo tvrda. Probaj da odstoji kukuruz 48 sati pre kuvanja pa isto toliko posle kuvanja pa ces videti da je mnogo dobra stvar.Mikropelet ne pravi od kukuruza,znam sigurno,to se neko salio.Moguce da treba da odstoji 48h,ja sam pavio po uputstvu proizvodjaca a tamo pise 24h.... nekazem da je sranje ili da nevalja,samo da se nije raspao kukuruz a uradio sa sve po pe-su.... probacu sl.put 48h sa prolom vodom.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 http://youtu.be/lCFTSCmeTpM 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 http://youtu.be/lCFTSCmeTpM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 svi vi mladi da odete u kanadu i ponesete po jedam csp 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 CSP- C-kao Calgary? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts