Kobaja Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 (edited) Valja li cemu ovaj najlon?Danas mi ga covek nahvali, nisam ga uzeo! Reko da proverim prvo ovde sa ljudima koji imaju iskustva Cena je smesna oko 10 evra 600m 0,33mm 20kg crna boja monofileNeznam dali da ga uzimam ili ne? https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1403297937__robinson_black_rock.jpg Edited June 20, 2014 by Kobaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobaja Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 sta je nema niko odogovora????Nego da pitam usput kakvi su ovo zuti kao floroscentni najloni pa crveni???? Vidio na nekim slikama sa svetskog takmicenja u saranskom pecanju jel to kanap(kako ga vec zovete) ili najlon?ja sam nov u ovome pa mi nije jasno.Malo sam googlo da vidim da taj kanap floroscentnih boja.Bogte fenomenalan je a i skup auuuuu.Debljine kanapa su minimalne a jacine do 30kg.E sad: Jel to najlon ili kanap sto vidimo da profi imaju na njihovim masinicama na tim takmicenjima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 10 evra za 600m uopste nije jeftino oko nosivosti najlona ni 0.50mm nema nisivost 20kg a ne ovaj 0.33mm.Znaci evo ti dva razloga da ga ne kupis.Oko boje najlona imas da biras primer Gardner Sure Cast ima zuti i crveni 0,35 mm - 6,8 kg - 1030 m cena negde oko 10-11evra Izbor tije veliki da ne nabrajam sada,ali kad vec 10 evra za 600m ti nije veliki novac onda za 15evra za 1000m ima da biras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts