Paponja-carp Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Aj molim te ne piši gluposti kako se Žabari mogu usporediti sa Zajarkima apsolutno niti jednom oblikuŽabari Privatni Zajarki Udruga Žabari puni cvergla Zajarki nema cvergla.Žabari dozvole 25 eura minimumZajarki 20 euraŽabari 4 štapa Zajarki 3 štapaŽabari nije rijetkost uhvatiti ribu 20+Zajarki redovno se hvataju ribe 30+ ima i gro 29+ ribeIma toga brdo razlikeVidim vaspitanje ti je slaba tacka,kultura na nivou, nisam ja sa tobom ovce cuvo pa da mi se tako obracas,ako mislis da se Zabar ne moze poredit sa Zajarki to je tvoje misljenje koje ja cjenim,a tebi moje misljenje glupost bas fino,samo mi nije jasno zasto komentarises gluposti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Da podelimo informaciju.JEZERO ŽABAR OBJAVLJUJE,IZMJENE POSTOJEĆEG PRAVILNIKA PONAŠANJA,I DOPUNE ZA 2017 GODINU:-Nemože se obaviti rezervacija pozicije na manje od 3(tri) dana- (72h), odnosno 3(tri) dozvole.Svi ribolovci koji žele pecati manje od 3(tri) dana mogu koristiti pozicije koje su u trenutku njihovog dolaska na jezero slobodne.-Plaćanje će se obavljati unaprijed za cijeli period rezervacije.Ukoliko ribolovac napusti poziciju prije isteka rezervacije, novac mu za ostatak rezervisanog perioda neće biti vraćen.-Ribočuvarska služba će vršiti redovno hranjenje ribe na Jezeru Žabar i to na sledeći način:Na svakoj poziciji će biti postavljen marker(atropa) uz koji će riba biti hranjena uvijek na isto mjesto, Nedjeljom (popodne 17-19 h), Utorkom (ujutro 08-10 h), i Četvrtkom (ujutro 08-10 h) sa po maksimalno 10 kg hrane po poziciji.-Zabranjena je upotreba tigrovog oraha (tajgera) za prihranu i spood, kako na slobodnom ribolovu tako i na svim takmičenjima. Dozvoljena je upotreba tajgera na dlaci-udici, kao mamca.-Dozvoljena je upotreba kukuruza za prihranu i mamčenje, ali samo onog koji se priprema na jezeru. Kukuruz možete nabaviti na jezeru u neograničenim količinama po cijeni od 3 Eura/10 kg.-Ribolovci ne dobijaju 10 kg/24h kukuruza gratis u cijenu dozvole kao što je to bilo do sada.-Zabranjeno je donošenje i upotreba vlastitih kadica(kredlova) i meredova za prihvat ribe. Isti će se moći iznajmiti na jezeru po cijeni; meredov i kadica-kredl zajedno 5 Eura/24h.-Ostale cijene dozvola i usluga na jezeru ostaju iste.-Svi ribolovci nakon obavljenog ribolova dužni su omogućiti ribočuvarskoj službi pregled automobila i opreme, prije odlaska sa jezera.Pregled automobila biće obavezan svima, bez iznimke!Zahvaljujemo se na razumijevanju!JEZERO ŽABAR SVIM RIBOLOVCIMA ŽELI USPJEŠAN RIBOLOV U 2017 GODINI I SRETNE PREDSTOJEĆE PRAZNIKE! BISTRO!Danas sam pričao sa kolegom koji je rezervirao pecanje na tom jezeru i rekao mi da dosta toga što je tu napisano nije istina,kaže mi da podmetač moraš imati svoj i da če ga pre ribolova tamo dezifencirati a kadicu dobiješ i to besplatno,što se tiče kukuruza važi što je napisano,dakle 3 eura 10 kila,rekao mi je da bez problema mogu upotrebljavati čamac na vesla ili sa elektromotorom makar meni to nije jasno kad jim u pravilima piše da su zabranjeni ali kaže mi kolega da je to pisalo i prošle godine pa su čamce bez problema upotrebljavali,sad zaista više neznam što i kako ali očito da tamo nekog večeg reda i pravila nema,očito gazde jezera savetuje previše glava a nekog jako dobrog plana za budučnost nemaju,šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Lep videohttps://www.youtube.com/watch?v=sMbREyA4ThM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 zdravlje. Ja bih da pitam da li da je internet online rezervacije kalendar. Hvala vam na odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 zdravlje. Ja bih da pitam da li da je internet online rezervacije kalendar. Hvala vam na odgovorKoliko ja znam internet rezervacija jos nefunkcionise. Moracete telefonom da rezervisete,broj tel je +38765898846 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Sutra pravac Zabari, prvi put na vodu ove sezone javljam utiske!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Koja pozicija?Bistro ti bilo i uzivaj u lepom vremenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 bistro i ocekujemo neke slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Pecali smo na poziciji 19, bili smo samo 24h i imali 11 riba od koji su dvije najvece 22,17 kg i 20,5 kg ! Pecali smo ja i kolega sa foruma Zlocko danas cu postaviti slike u toku dana...Najzanimljivije je sto Slobo i Miso kazu da im pozicija 19 zadnjih mjeseci ne radi nikako od kako su nesto kopali i da se nisu nadali cemo tako dobro proci, posto su ljudi pecali prije nas od srijede do petka i nisu imali ribe a tada je vrijeme im je bilo fenomenalno ali eto mi smo imali srece i naravno dobar mamac Pozz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Evo slike https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1490679004__17458427_1885561281657433_3875649863905710764_n.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Moj prijatelj zlocko i ja na jednodnevnoj kampanji, od 13 uzimanja, 11 realizacija P.S. Ova mala slicica je ova riba od 22kg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Svaka cast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Cestitam, i lepo od tebe sto si stavio slike, u zadnje vreme se retko postavljaju slike ulova i terena a to je ono najlepse... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Da znas da si upravu, uglavnom svaki dan gledamo neka prepucavanja i gluposti...umjesto da uzivamo, ovo i jeste mjesto gdje treba da se druzimo i razmjenjujemo iskustva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Na Zabarima nema vise jupolka kukuruza uz dnevnu kartu, sad moras i to platiti 3e kanta.....svaka cast svakome ali za nas koji radimo za platu je to ipak preskupo! Da znas da si upravu, uglavnom svaki dan gledamo neka prepucavanja i gluposti...umjesto da uzivamo, ovo i jeste mjesto gdje treba da se druzimo i razmjenjujemo iskustva Mislim samo da se zanesemo u momentu i da nismo svjesni sta pisemo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Prvi vikend oktobra rezervisali smo poz 12 nikad nismo pecali na jezeru,pa ako bi mogo neko da napiše,šta riba uzima od mamaca de se najviše peca na toj poziciji itd.Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Da ne shvatiš pogresno ali gde rezervisaste 12,jel vam neko rekao ili ste sami izabrali??? Ubedljivo najgora pozicija na jezeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Kad smo zvali bila je slobodna samo 12 i 6 a kad smo pitali čoveka koja je bolja pozicija on nije znao da nam kaže ništa konkretno, kao da nije puno informisan,pa smo se odlučili za 12.Sta je tu je idemo pa sta bude bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Imaš uvalu preko puta na desnoj strani mesta onako veća uvala,i to je najbolja i jedina pozicija na mestuSlaba vajda i po sredini mesta u dubini i u ovoj obali....Desno je poz 11 koja je na špicu i riba mora pored nje da prodje da bo ti došla,sa leve strane imaš poz 13 i 14 pored kojih isto riba mora da prodje da bi ti došlaTu je jezero širine 50tak metara a ti u sredini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Jaooo najgora moguca pozicija, ja sam ove godine lovio na Vulkanu na 12, za 96h imao sam 6 riba :( Tu i najbolje ekipe sjede bez bipa.....Stvarno to je dio jezera gdje riba prirodno ne dolazi, ima samo deverike i babuske Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 dobro si ti i prosao sa 6 riba mada verovatno je na vulkanu 12ca bila malo prosirena nego sto je na slobodnom pecanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Možemo zameniti poz 12 za poz 6.Sta mislite o poz 6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 svakako bolje na 6 jer 12 ima zatvarace i to bi bila po meni zadnja pozicija na kojoj bi seo Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Zvali smo danas čuvara i prebacili rezervaciju na poz 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts