Limar Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 imam ja patos..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Pogledaj kod ovih sto prave cerade za kamione. oni mogu i satore da krpe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanovicdanko Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Takoje odes da ti covek odradi ceradu po tvojim merama. zasvajsuje po krajevima i bog da te vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdf Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 imam ja patos.....Druze jel imas za prodaju taj pod..? Kupio bih ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Pomagajte ljudi, poceopao sam shelter na zadnjoj strani, svojom greskom, eksperimentisao sam u dvoristu nesto sa njim, hteo sam da stavim onu kamuflaznu mrezu preko prednje strane da bih ''zatvorio'' shelter jer ne mogu da nosim vise veliki sator na 24h pecanja, i morao sam nesto hitno do grada i ostavio sam ga u dvoristu raspakovanog, i poceo je vetar, oduvao ga i pocepao se. Ima 2 rupe velicine 3-4cm u precniku. Kako da zakrpim.Naucio sam lekciju - ne ostavljati stvari za pecanje u dvoristu, nazalost na tezi nacin ali sta je tu je.U pitanju je Prologic cruzade c2 shelter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexterLab Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Pomagajte ljudi, poceopao sam shelter na zadnjoj strani, svojom greskom, eksperimentisao sam u dvoristu nesto sa njim, hteo sam da stavim onu kamuflaznu mrezu preko prednje strane da bih ''zatvorio'' shelter jer ne mogu da nosim vise veliki sator na 24h pecanja, i morao sam nesto hitno do grada i ostavio sam ga u dvoristu raspakovanog, i poceo je vetar, oduvao ga i pocepao se. Ima 2 rupe velicine 3-4cm u precniku. Kako da zakrpim.Naucio sam lekciju - ne ostavljati stvari za pecanje u dvoristu, nazalost na tezi nacin ali sta je tu je.U pitanju je Prologic cruzade c2 shelter.https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F272764504433 Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Imaš u farbarama fleke za krpljenje bazena,izgleda poput providnog flastera,stoji na šatoru treća godina već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Potrazi Stormshure fleke mozes ih naci u nekim farbarama ili u Freetajmu iz Uzica. Nema bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts