vladimir bog Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 http://upload.slike.com/slike/2014/07/1406734073-400-x-275px-he%202.jpghttp://upload.slike.com/slike/2014/07/1406734073-400-x-275px-he.jpgdosao kraj raketama i spombovima...xaxaxaxaxaxa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Bilo je samo pitanje vremena sad cu da podjebavam drugara lepo sam mu rekao da napravi biznis ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 jos i sonar i mesto ovih sundjera balon da moze da sleti na vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 prava stvar!!! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Ebeno samo kad je vetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 A jel' moze i da razvlaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Bombarder c4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovaos Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Cjena prava sitnica, 3 X 563.33 € Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Al je zato kurcenje na vodi neprocenjivo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Sve je super, al' ne moze da razvlaci... Nego, jel' za ovo letece cudo treba neka posebna dozvola?Zavrsen neki kurs?Neki ubrzani u Vrscu? Ili treba samo lova?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Sve je super, al' ne moze da razvlaci... Nego, jel' za ovo letece cudo treba neka posebna dozvola?Zavrsen neki kurs?Neki ubrzani u Vrscu? Ili treba samo lova?!nisi odgledao komplet razvlaci se Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Povlacim izreceno!Istina, nisam odgledao do kraja... Sad, kad vidim da moze i da razvlaci, porucujem odma'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jova Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Kuda ode pecanje. Verovatno je sledece robot koji hrani, zabacuje i vadi ribu, da se ne bi jadni pecarosi preterano zamarali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac_ribolovac Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ima i jeftinija varijanta.....moguc dodatak kamere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 ti profi sa kamerama su extra skupi imam druga u zemunu koji je kamerman i bas mi je skoro pokazivao profi sa kamerom i dalekim dometom taj nije ispod 10.000e Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ja cu ga kupiti ali kad bude mogao da potegne celu jupolku!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 Kuda ode pecanje. Verovatno je sledece robot koji hrani, zabacuje i vadi ribu, da se ne bi jadni pecarosi preterano zamarali.Xaxaxaxaxaxa..... Upravo tako!!!! dobar je lik sa snimka na 20 m hrani ovim cudom.... kad se umoris od rakete i kobre, pa malo izgoris, nocu smrznes ko p.... e to je pecanje!!!!!! doci ce ubrzo i fotelje u ponudi, ovde nema potrebe ustajati. Ali mislim da bih pre ispucao kilo boila nego dok ovo cudo ode,vrati se i napuni opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukizu Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Nisam skontao sa snimka, da li ima gps i memoriju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 ti profi sa kamerama su extra skupi imam druga u zemunu koji je kamerman i bas mi je skoro pokazivao profi sa kamerom i dalekim dometom taj nije ispod 10.000eKakvih crnih 10 000 eura, taj te neko slagao? Dron identican onome kakav je letio neku noc iznad Humske u najjacoj izvedbi kosta (sa sve kamerom od 14 megapixela i snimanjem u HD formatu 1080p) malo manje od 1000 eura. Samo sto nema kao ovaj gore ovu korpicu za izbacivanje boila jer nije ni namjenjen tome.Domet mu je 800 m Evo Ti vidi.... http://www.dji.com/products/compare-phantom Nisam skontao sa snimka, da li ima gps i memoriju?Da, ovaj ima i gps memoriju pa mozes da mu zadas da ode sam na identicno mjesto da istresa kao i da se vrati sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Druze jbes ti to 14mgps. Ja sam reko da sam gledao sa profi kamerom a neke profi kamere idu i do 20000-30000e .tako da nisu to igracke koje ce nositi aparat od 14-20i 30mgps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Druze jbes ti to 14mgps. Ja sam reko da sam gledao sa profi kamerom a neke profi kamere idu i do 20000-30000e .tako da nisu to igracke koje ce nositi aparat od 14-20i 30mgpsPa ti si gledao spejs satlove, a ne dronove. Tako reci.... Mogao sam i ja reci da sam vidio helikopter u kojem snimatelj ide sa profesionalnom kamerom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukizu Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Drugacije ne bi ni moglo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Pa ti si gledao spejs satlove, a ne dronove. Tako reci.... Mogao sam i ja reci da sam vidio helikopter u kojem snimatelj ide sa profesionalnom kamerom. ja sam postom hteo reci da ima i dalje i skini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 ja sam postom hteo reci da ima i dalje i skini mi seIzvini sto cu te razocarat ali nisam planinar nikada bio, a nesto ne vjerujem da ti je bas toliki da bi mogao da ostvarim neku zavidnu visinu penjuci se tamo, pa cu taj poziv da odbijem. A nisam ni gay. Medjutim, kad si fino napisao da imas dronove koji nose opremu, konkretno kamere cija cijena prelazi te basnoslovne cifre, ja rekoh da malo isprovociram ne bi li nam ti rekao koje su to. De prosvjetli nas, tema je ionako o dronovima, ne bi puno otisli u off. Evo lijepo i bez provokacije te molim da mi objasnis odakle ti kamera od 20 000 eura i to jos na dronu, a da to pri tome nije dron koji koristi vojska?Gdje to moze da se vidi? Na kojem linku? Za tvoju info ja sam ti licno stavio najbolji dron trenutno koji nije u vlasnistvu vojske i koji moze da se kupi u prodavnicama legalno sto bi se reklo. Evo vidi, da ne kazes da lazem.... http://www.latinopost.com/articles/7272/20140731/the-best-non-military-drone-you-can-buy-right-now.htm Pa ajde vec kad se razbacujemo sa tim informacijama, bas bih volio da vidim i tu kameru koja kosta 20 000 eura,a da nije instalirana na helikopter nego da je nosi dron?Ako postoji naravno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 http://www.bhphotovideo.com/c/product/1054371-REG/dji_djs100053m3_spreading_wings_s1000_professional.htmlEvo ti dron i evo ti profi kamera koja ide posebno i plus stabilizator pa posebna kamera i ovo ti je jedan od jeftinijih ili najjeftiniji sajt . U evropu je to za 30% skuplje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts