ganic Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 http://www.bhphotovideo.com/c/product/855975-REG/Canon_EOS_C500_Cinema_EOS.htmlevo ti i profi kamera koja ide posebno i jos dosta toga se posebno kupuje ali je ovu u ameriku a kod nas ti je daleko skuplje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Znao sam da ces da postavis ovog drona Pravi ga ista firma ciji je produkt i sam Phantom 2 Vision+ tj. rijec je o firmi DJITa stranica B&H je jedna od skupljih stranica druze. Evo Ti ovdje na linku taj isti dron za dosta manje para http://www.amazon.com/DJI-Spreading-Wings-S1000-Premium/dp/B00JOU6KXSSamo ovaj skuplji model ima jednu manu leti ni manje ni vise nego 10 minuta manje od Phantom 2 Vision+ koji je u stanju da leti 25 minuta. Sa malo jacom baterijom moze da izdrzi do 19 minuta. Izgleda naivna razlika ali nije. Pogotovo ekspertima kojim je i namjenjen taj model, (dok je Phantom namjenjen i obicnom smrtniku - da se tako izrazim) vjerujem da ce biti malo tih 15 minuta.Kad se to uzme u obzir, gledajuci omjer ulozeno - dobijeno, Phantom po meni je i dalje bolji od ovog Oktokoptera, iako ovaj moze da ponese cijeli fotoaparat.Nije ni cudo, sa obzirom na njegovu velicinu. Treba mu citav gepek od kola.Da ne pricam sad o nezasticenom kucistu i zicama po svuda. Taj kad bi sletio u mokru travu naprimjer, ode tehnika u tri lijepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
boskopetkovic Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Jel moguce!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Bosko, ima l' nesto da ti nije jasno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts