gmboki Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 U zadnjih godinu dana sam imao strahovito losa iskustva sa ovim udicama. Posle svakog malo ozbiljnijeg drila, udica se otvori, vise ili manje, ali se otvori. Kvalitet zice od koje se udice prave je katastrofalan. Udice sam kupovao kod nas, u Madjarskoj i u Hrvatskoj - sve je isto s...e.Ostalo mi je par ovih udica od pre 2-3 godine i sa njima nema ovih problema. Lista bofluka koji korda uvaljuje je sve duza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Meni je to jedna od najpouzdanijih i najomiljenijih udica, pored obične wide gape 6ice Nisam imao takva iskustva, a udice sam uzimao iskljucivo u Srbiji. Sad vidim da im je i cena skocila u Engleskoj, i to im uglavnom nalaze kao jedinu zamerku Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Niko ne kopira jevtine udice.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 U zadnjih godinu dana sam imao strahovito losa iskustva sa ovim udicama. Posle svakog malo ozbiljnijeg drila, udica se otvori, vise ili manje, ali se otvori. Kvalitet zice od koje se udice prave je katastrofalan. Udice sam kupovao kod nas, u Madjarskoj i u Hrvatskoj - sve je isto s...e.Ostalo mi je par ovih udica od pre 2-3 godine i sa njima nema ovih problema. Lista bofluka koji korda uvaljuje je sve duza.I meni se isto desavalo sa tim udicama, a bile su kupljene u Engleskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonel023 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Isti Slucaj i Kod mene ovde na peskari sad preso na druge udice Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 I meni se isto desavalo sa tim udicama, a bile su kupljene u Engleskoj.Tako ti i treba kada neslusas starijeg od sebe PS. sad ih daj nekom kovacu da ih zakali Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Vaso, to se dešavalo pre, kad sam bio ''fancy'' šarandzija... P.S. I sam znaš da mi je roba od tamo najjeftinija.Ali ne mogu da bude mnogo ''bezobrazan''.Ja to skromno, do 200 funti bude gratis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Ma sve je bofl sigurno ja uzeo armu skoro i iste te imam i gamakatcu i gledao studirao u sustini ista udica nema razlike samo cekam da bude test kako ce da se tupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apocalypt0 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Isti problem i kod mene. I ova i mnoge druge udice proverenih proizvodjaca (ne i dobavljaca) mi se otvaraju. Nalazim po forumima predloge nabavim udice i ponadam se da sam resio problem a ono opet razocarenje. Mozda je greska u meni ili drugi ne zele da priznaju da im se to isto desava. Pecam uglavnom na 6-ticu a amuri su kod nas uglavnom od 8 - 12 kg i pecaju se uz trsku pa je kontra silovita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts