wallas89 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Nema na čemu Drago mi je ako sam ti i malo pomogao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 A šta je na predvezu aerodinamično osim olova?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 ne mora biti ni olovo aerodinamicno... svakako je dobro zategnuti okrugli pva aerodinamicniji od glibave kockaste kesice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 S obzirom da olovo ide u kesicu i da je kesicu moguce oblikovati nakon punjenja bezmalo kako hoćes, a i da je upitan kvalitet debelog pva creva (po meni), meni lično su kesice i mrežice nezamenljive...Cena je druga priča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Prvi put vidim da neko vari PVA masinom za zavarivanje. Ne vidim ni jednu prednost u tome osim dve velike mane. Nemoguce je takvu mlitavu kesicu daleko i precizno baciti kao okruglu a sto je jos vaznije ona mora biti tvrda i napeta kako bi se rasprsla u vodi i razbacala pelete oko mamca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko T. Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Pva mrezica ili pva kesice!?Koja dimenzija se najbolje pokazala,a zanima me i koji pva se najbolje pokazao i da li uopste ima razlike.Sta preporucujete,jednostavno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Pored pva konca,u 90% slucajeva koristim pva crevo ili pva tunel kako neki zovu.njemu sam pribegao iz razloga sto najlakse punim. Raspakujem ga,levkom napunim u njega pola kile peleta ,vezem cvor na jednom kraju i onda samo iz punijeg dela prebacujem po malo peleta i vezujem cvorove.od 5m creva dobijem 40-ak vezanih bombica. Meni je tako najlakse,oduvek mi je bilo mrsko da koristim onaj nabijac i sve sto ide uz to. Ovako mi je brze ,a efekat mi je isti.pva kesice koristim samo kada koristim praskastu hranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts