Jump to content

Misolovka

gmboki

Recommended Posts

Imao sam nedavno na pecanju vrlo neprijatno iskustvo sa misevima. Preko noci su se uvukli u jednu torbu i napravili haos. Sve je toliko smrdelo, da je cela torba zavrsila u kanti za smece.

Zna li neko gde ima da se kupe dobre i efikasne misolovke?

Iz mog iskustva pogotovo sa zadnjeg pecanja nema leka, sem sator sa podom na zip! I to nije sigurno da nece progristi. Ja sam probao to sa hranom ma ne jeb.. dva posto. Bilo ih je toliko da se jedan cak popeo na mene dok sam sedeo i pricao sa komsijom. Jedan je cak i u kobru usao ( taj je imao par sekundi leta pre smrti). Mada nije to bas tako naivno,mogu da prenesu par zaebanih bolesti,npr Misiju groznicu. Ni malo naivna bolest.

• Like 2

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Ma gde su navikli pogotovo na komercijalama nema spasa bar ja mislim. Ja im rasipao i kukuruz i pelete dalje od satora i nisu ulazili u sator ali napolju po torbama na stocicima svuda su bili. Od te napasti nema spasa samo skloniti hranu u plasticnim kofama ili kkutijama

Jos uvek trazim resenje za ove male napasnike progrizli su mi dva gumena camca, kabanicu, torbu,

cak su mi i akomulator grickali. Moracu naci neku macku koju cu voditi samnom na pecanje, ha,ha.

On 2/8/2015 at 6:44 PM, goksi66 said:

Jos uvek trazim resenje za ove male napasnike progrizli su mi dva gumena camca, kabanicu, torbu,

cak su mi i akomulator grickali. Moracu naci neku macku koju cu voditi samnom na pecanje, ha,ha.

ako su ti sve to na jednom pecanju onda ce ti pojesti i macku :) nego ti dva tri macka u kola obavezno kad krenes na pecanje

On 2/8/2015 at 7:06 PM, ganic said:

ako su ti sve to na jednom pecanju onda ce ti pojesti i macku :) nego ti dva tri macka u kola obavezno kad krenes na pecanje

Katastrofa, bio sam 5-6 dana, nisu dali oka trenuti a na sve na sta su naisli zube su ostrili.

http://www.teapartyartists.com/wp-content/uploads/2012/07/ultimate-mouse-trap2.jpeg

Guglajte "bucket mouse trap", ima i dosta klipova na YouTube. Svaki šarandžija ima kofu, a za sve ostalo možeš da se snađeš na vodi (drvo i limenka, flaša)

Najluđi su pacovi na Miki. Nikad nisam spavao tamo, ali sam pecao jednu noć. Uglavnom je radilo na praćku - više smo bili lovci nego ribolovci :)

Slika je sa neta a tema je mišolovka. Na revirima i onako nema spavanja - peca se aktivno i danju i noću, ali na kampovanju u divljini ako hoćeš da spavaš noću a smetaju ti dosadni miševi (ili si poveo ženu), kofa je dobra priručna mišolovka.

Pacovi sa Mike dižu kofu od 25l kad ih poklopiš, što i ne čudi s obzirom na kakvoj ishrani žive! Protiv njih ne možeš da se boriš ni praćkom. Pogodili smo ih preko 15 pomenute noći i nastavili su da dolaze! 

• 2 weeks later...