ivan bk Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Da li radi jos uvek Magic carp shop,i ako radi da li je jos uvek na istoj adresi(Vodovodska)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Ne!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Jel istina da vise ne rade? Sajt im je i dalje aktivan? Ima li neko svezu informaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Bas su zivi uopste? Ja koliko znam prodavnica je zatvorena i nesto robe je zavrsilo u BiH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Na sajtu je cak bila pokrenuta neka novodisnja akcija. Zvao sam na fiksi tel ali se niko ne javlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 prodaju preko interneta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Znaci moze da se poruci on-line? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 E pa to je bitno. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Znaci moze da se poruci on-line?ja sam narucivao malo pre nove godine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 i??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 i???i dobio ono sto sam narucio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Pobegli u misiju rupu pa iz nje valjaju tudju muku... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Skoro je u grupi na fejsu momak iz Hrvatske pitao gdje je Vlajkin zet, jel ziv, zna li neko. Limar se zajebavao da je ovaj umro hahahahahahaUglavnom zavalio je momka za neke foxove svingere ili sta vec,uzeo mu pare, a robe nigdje, pa ga ovaj trazio tamo, da vidi ima li ko u kontaktu sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 zavalio je mnoge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Na koji nacin? Uzeo im pare unapred a nije poslao robu ili ono sto su dobili nije ono sto su narucili. Jutros sam im porucio par stvari i cekam odgovor. Sad sam u dilemi da li da otkazem ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 na sve moguce nacine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Kako moze neko da te zajebe ako robu placas pouzecem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Jel taj njegov zet te ljude izradio nevezano za magic carp shop ili su narucivali preko njihovog sajta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Kako moze neko da te zajebe ako robu placas pouzecem?Moze Srkijan jer ti moras da platis paket dostavljacu koji ima obavezu samo da preveze paket. Nece ti ga predati dok ne platis navedeni iznos. Kada ga posle otvoris i vidis sta je unutra kasno je jer oni ne odgovaraju za sadrzaj i nece ti vratiti novac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Naznacis prodavcu da kurir dozvoli orvaranje paketa na licu mesta i resen problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Naznacis prodavcu da kurir dozvoli otvaranje paketa na licu mesta i resen problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Moze Srkijan jer ti moras da platis paket dostavljacu koji ima obavezu samo da preveze paket. Nece ti ga predati dok ne platis navedeni iznos. Kada ga posle otvoris i vidis sta je unutra kasno je jer oni ne odgovaraju za sadrzaj i nece ti vratiti novacPrijatelju jel si ti narucivao nesto pouzecem,kad ti stigne roba prvo otvoris da vidis jel to to.Onda pogledas da nije nesto trasportom osteceno ako je uradis zapisnik i vartis ili platis robu.Tako da nemoze da te uradi pa neznam sta uradijo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Naravno da sam narucivao o imao bas takvo iskustvo. Dostavljac nije predao paket dok ga nije naplatio jer je rekao da ne sme. Cim je naplatio ja sam pred njim otvorio paket i video da sam prevaren ali dostavljac opet nije vratio novac pravdajuci se da ne sme vec da problem sam resim sa posiljaocem. Ja sam vratio pare ali ne uz pomoc kurirske sluzbe. Oni se ogradjuju od svega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Radi se o tome da se Vlajko (nekadasnji takozvani vlasnik radnje u Vodovodskoj ulici u Beogradu) krije da ga ljudi ne bi proganjali.Ljudi su dolazili u radnju,porucivali robu -ja licno dao pare unapred za 2 kompleta stapova(Century i Free spirit) i nema vise nigde ni radnje,ni Vlajka,ni para.Sada to sve kao vodi njegova cerka i nazovi zet koji su sakrili robu iz radnje da duznici ne bi pokupili svoje i na sve ostalo se prave ludi jer kao to nema veze sa njim...Videli su mnogi kako se zavrsilo virtuelno takmicenje koje je kao navodno trebalo da se odrzi u Barandi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Stigao mi paket i sve je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts