helko Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Može neko reči razliku između LRS 12ft i 13ft?Znam da je 13ft nešto jači(pokušao oba dva u dučanu) al neznam kakva sta kod zabaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 E juce sam pazario royality 3.6 ,nije los spodic,malo sam ga vitlao pp njivama ,ne treba mi nicije misljenje,samo se malo falim Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Ja ne znam zasto svi ovde hoce spor stap.....ja sam nekako za brzi stap, robusniji...a lak..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ribich Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Century NG i Sportex catapult 8lbs , trenutno najbolji koje sam probao za opalit jako daleko! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paponja-carp Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Koristim Sportex,a imam i Fox Horizon xt i taj je vrh.Sportex je dobar al Foxu nije ni priblizan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan S. Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Kupio sam Century Spoding Machine ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rascmarivac Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Ja jos uvijek koristim najcesce stari Greys Distance 12.6ft i nebi ga dao za nista... midi spomb i klip na 120m i udri cjeli dan ???? sent from mobile.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Da li je neko imao kontakt sa spod stapom Anaconda X-Covery Spod 13ft 7.5lb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 F.S. HiS nista ni priblizno nisam imao u rukama!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Da li je neko imao kontakt sa spod stapom Anaconda X-Covery Spod 13ft 7.5lb ? Bacao sa njim i nesviđa mi se nimalo. Previše krut štap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Pike da li si bacao veliki spomb sa ovim stapom? Cini mi se da srednji ne oseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
revilo Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Koristio sam ga u par navrata, srednji spomb ne oseca, veliki spomb full napunjen moze da "napuni" stap. Po meni je drska kratka , bez obzira sto masinicu mozes da postavis i vislje, masinica se pricvrcuje na halter i odozgo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Bacao veliki spomb na Pavlovačkom jezeru. Za visinu od 170cm nikako nije i treba stvarno biti jak da se baca sa njim ceo dan.Sestrić baca sa njim daleko ali topi najlon od siline zamaha. Još jednom za te pare ima daleko boljih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Da li moze neko da napise koje je razlika imadju SHIMANO BEASTMASTER BX spod i AX spod??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax88 Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 AX je stariji model od BX. Koliko znam blank i kod jednog i kod drugog je izradjen od istog materijala. Oba imas u verziji 12f 5lb. Koristim BX model, a AX sam imao samo prilike da vidim,pa ne mogu da ti kazem konkretne razlike, mada mislim da je to manje, vise isto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deoks Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 MITCHELL ADVENTURE FLASH SURF 4,20m 100-200g Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEX Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 NG spod (imao) ko ima snage i izdržljivosti ubedljivo najdalje i najteže baca. Težinu takoreći ne oseća samo treba snage.Sportex spod imam ja kao i nekoliko mojih prijatelja, izuzetno lako i precizno baca i ne lomi leđa toliko.Harrison Carpista spod imam ja, jako lako baca ali se desio peh kod prijatelja pa je pukao, izrazito pogodan za celodnevno bacanjeDaiwa Infinity spod, extra lagan, extra lako baca i extra skup doduše. Eto toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 MITCHELL ADVENTURE FLASH SURF 4,20m 100-200gKolega jel to koristis za spod stap?Ovo je ubistveno, koristiti surf stap za spod je kazna Bozja, znam jer sam prije nekih osam devet godina probao, doduse moj je bio na 3,90.Da pojasnim:- mnogo debeo donji deo stapa zamara, nemoze se dobro uhvatiti- rastojanje od donjeg dela stapa do drzaca masinice kod surf stapova je veliko i zabacivanje je otezano- kod surf stapova radi samo gornji deo stapa tako da kada napunite raketu savija se ko kiflaNikom ne preporucujem ovo za spod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Mene zanima fox xt spod, ko ga ima, puno bi mi znacio neki info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Mene zanima fox xt spod, ko ga ima, puno bi mi znacio neki info Fox ranger spod imam i mislim da je to taj za koji pitaš,zbunio si me s ovim xt,lagano izbacuje veliki spomb,fine daljine dostiže,ne umara me u bacanju,mana- malo je pretežak za moj ukus ,više me umara dok mi kolega puni to držanje nego zabac,za neke daljine do 120 odličan,ide i preko toga.Za te novce teško češ nači kvalitetniji,ovisi što želiš i kako loviš.Drugi mi je sportex 5.5 ,fantazija s kojom lakoćom baca,imao i 8 lb i odmah ga se riješio nakon prve kampanje-bukvalno kolac,nek se ne ljute oni koji ga imaju,ovo je osobno moje viđenje koje može biti i pogrešno Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 http://www.dailymotion.com/video/x2b1yyo_fox-horizon-xt-spod-rod_sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 http://www.dailymotion.com/video/x2b1yyo_fox-horizon-xt-spod-rod_sportSory druže,o tome spodu ne znam ništa,moj je ranger xt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole.uskokovic Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Jel moze neka preporuka za spod stap tipa 30-40e Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Jel moze neka preporuka za spod stap tipa 30-40eNadji onaj pro logic spod 4,5lb nije više od 45-50e ili cormoran akx spod 4,5lb i on isto je u cenovnom rangu sa pro logicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 A ima i maver genesis extreme spod tu je negde oko 50e ali je to baš batina.. Neku malu raketu nema smisla stavljati kad ne može da ga optereti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts