Limar Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Imas Fox Vorior S,jako dobar stap,90e nov Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Uzeo bih i polovan ako bi naisao na nešto dobro...au brate za te pare da biras...ima dosta sportexa i greysa na oglasim na KP....retko kad bude Ng....a Lrs bude malo cesce....prati to..i izaci ce nesto...mada i onaj beastmaster ono bordo serija prva...je super stap...imao sam prilike da ga probam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Sve serije Beastmastera su extra. Ja imam dva i planiram uskoro da kupim jos jedan da imam. I crni i crveni su dobri i sigurno najbolji spod stapovi u kategoriji 100e nov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Tesko Lrs da se nadje za 100 evra polovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Nije tesko. To je realna cena. Ja sam LRS polovan i kupio i prodao za 100e 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Nije tesko. To je realna cena. Ja sam LRS polovan i kupio i prodao za 100ePa to brate...uglavnom su cene od 100 do 130e kako ko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Ja ispod 120 nisam video Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Vladimire,zasto ti je NG tezak? Ti si ozbiljan pecaros,kupi ozbiljan stap jer posle par pecanja NG postaje tvoja produzena ruka.Ako ces kupovati stap za 120m omda kupi Cormoran AKX za 4000 dinara i udri,savrsen stap za to.Imao i koristio NG spod 4 godine. Stap je dobar i sve stoji, samo ako ne pecas svaki put na 150m nije ti potreban. I ako nisi u bas dobroj fizickoj kondiciji (sto sam ja nekad bio) ovo nije stap za tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Za onog ko nije u kondiciji AKX odlican i isto baca kao Spomb FS samo sto nije fensi i kosta dzabe i da znas,Spomb stap ne moze sa baca DOT,samo ono za sta je namenjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Imao i koristio NG spod 4 godine. Stap je dobar i sve stoji, samo ako ne pecas svaki put na 150m nije ti potreban. I ako nisi u bas dobroj fizickoj kondiciji (sto sam ja nekad bio) ovo nije stap za tebe.2005 Braca mi je poslao jedan NG, jebote zakacis jupolku i u baru, nema potrebe da se patis sa stotinak bacanjaSalu na stranu, stap je dobar ali ko sto kolega kaze potrebna je jaka fizikalija da bi se izvuklo ono za sta je pravljen.U sprotivnom bacaces na 60-70metara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Za onog ko nije u kondiciji AKX odlican i isto baca kao Spomb FS samo sto nije fensi i kosta dzabe i da znas,Spomb stap ne moze sa baca DOT,samo ono za sta je namenjen.Pomislicu da te placaju ovi iz Spomba da serendas po DOT-u. Za tvoju informaciju, FS Spomb i DOT se sasvim lijepo slazu. 150m u klip ga baca, malo li je? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Pa ja sam vec pomislio da si tinplacen da kudis Spomb ne bi li Bosanci kupovali Dot :-DMoras nabaviti DOT Rod pa da budes u kompletu....od cetvrtka do nedelje na Peskari u ZR videli svi samo 1 dot,kasnije Madjari ostali bez Spombova i traze da kupe jos ali nema tu pa im neko uvalio Dot :-D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Mene zanima sta ostane od coveka ako ceo dan spoduje na 150m ??????????? Ako uzmemo u obzir da mnogi od nas dobiju tesku upalu misica spodujuci ceo dan na 70m 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Mene zanima sta ostane od coveka ako ceo dan spoduje na 150m ??????????? Ako uzmemo u obzir da mnogi od nas dobiju tesku upalu misica spodujuci ceo dan na 70mOstane to da si na brufenu i diklofenu 24h.Inace nema nista od spavanja i ima da umres treci dan ako je takmicenje u pitanju.A ako dobijes "tesku" upalu od 70m onda brate mjenjaj sport ????Lagana upala je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Ostane to da si na brufenu i diklofenu 24h.Inace nema nista od spavanja i ima da umres treci dan ako je takmicenje u pitanju.A ako dobijes "tesku" upalu od 70m onda brate mjenjaj sportLagana upala je ok.Pa sam si rekao sustinu evo boldovao sam ti . Kazi ti meni samo pa kakvo je to pecanje ili kako god ti to zvao kad ti pijes brufene i diklofene posle istog ? Evo molim te mi reci . To po meni nije normalno i nemoze ni da bude . A pravi pecarosi tacno razumeju sta pricam . Zasto da menjam sport ? Zato sto nezelim da zabacujem raketu na 150m i zato sto nezelim da pijem lekove posle pecanja hahahahahaha ? Ovo je nebuloza majke mi . Jbg nismo svi jaki kao ti . Ima nas i slabijih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Molim vas da ne skrecete sa teme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Nije tesko. To je realna cena. Ja sam LRS polovan i kupio i prodao za 100eTi si onda imao srece, ja ga nisam uspio naci nigdje ispod 1000kuna (cca 130e) polovnog.U HR ga nedaju ispod te cijene, cak vecina traze i 1100kuna (140-145e) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Ajd da se vratimo malo na temu... Uzeo sam Prologic C1 alpha spod 4.5 lb. Nisam ga jos probao na vidi, ovako pod ruku mi deluje sasvim pristojan stap obzirom na cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 C1 alpha u dvodelnoj ili trodelnoj varijanti ? Meni bi trebao neki trodelni da ga uparim sa stapovima od 10 stopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Dvodelni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanR Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Crni Shimano Beastmaster...koristim ga više godina, odličan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi.13 Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Pozdravm svima. Interesuje me da li neko koristi FS Spomb rod u 13 ft verziji i kakvi su utisci. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Samo Century NG 12ft. Predobar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Jel koristio neko spod štap Spro Taifoon spod 13" 4,5 lb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Prodajem ja LRS nov 12ft sa 50mm prvom karikom, nikad na vodi nije bioStavih ovde da ne otvaram novi post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts