Limar Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 FS ctx 13ka stap koji sam baca koliko hoces 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkan Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Jel neko probao Prowess Acurraciz 13ft 5lb, kakvi su utisci? Mene je zainteresovao pa bi voleo da čujem kakva su vam iskustva sa tim mpdelom i da li se može naći negde kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 27, 2020 Author Share Posted July 27, 2020 Uzet je FS Spomb 13ft-a, vrlo kratko sam hranio sa njim, ali prvi utisci su odlicni, videcu kad mi stigne emblem spod i kad ga budem koristio malo duze, za sada je skroz okej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkan Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Stigao danas Prowess Acurraciz 13ft 5lb, kad se uhvati vremena bice proba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko123 Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Jeli neko od kolega koristio prologic the spoder stap kakva su iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexterLab Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Ja ga koristim već 4 godine. Kakav je najbolje reći da je moj team mate prodao Free Spirit spomb rod I kupio spodera. Stvarno odličan štap za sve prilike. Iako se na prvu čini težak i prekrut, zapravo nije i sa njim možeš opušteno hraniti sa srednjim spombom ili dotom na 120m, a bolji bacači mogu i dalje. Dosta ga koriste dole na Triblju, a znamo da se tamo baca dalje. Sent from my RMX2063 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Zanima me dali je neko probao ili koristi Nash Tackle NR Toro spod (4,5lb) i kakav je ?Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Štap koji ne bih preporučio je Greys Distance GT 12;6"Uzeo sam ga novog međutim promakla mi je ova oznaka GT,hteo sam stariji model Plus koji je vrh.Uglavnom nije izdržao jedan ceo dan na Miki,pukao je u zabačaju ispod samog trna.Gornji deo sa sve patrljkom odleteo jedno 10-15m,patrljak naravno ostao unutra.Sve sam uredno vratio u radnju sa računom i zamenio ga za NR Toro koji je u tom trenutku bio na akciji a i jedini mi se svideo od onoga što je bilo na stanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanR Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Razmisljam o Fox Spomb MR. Pecam na daljinama 90-120m. Bacam samo srednje velicine raketa, Midi Spomb i Midium Fox. Jel ima neko iskustva sa ovom stapom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar000 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Pozdrav... Interesuje me da li je neko koristio ili probao daiwa black widow G50 spod 4.5lb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 On 5/23/2022 at 7:30 PM, Aleksandar000 said: Pozdrav... Interesuje me da li je neko koristio ili probao daiwa black widow G50 spod 4.5lb... Koristio sam ga neko vreme, dobar je za krace distance, na malo vecim dosta umara. Vredi dodati koji evro pa izabrati nesto bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts