wallas89 Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Gledajući razne snimke, naišao sam i na ovaj:http://www.youtube.com/watch?v=pYqozBrH7wo Deluje mi veoma interesantno. Čini mi se da je dosta praktična i funkcionalna.Nasao sam i sajt: www.xplode.rs Da li neko ima neke informacije o ovoj raketi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Deluje extra dobro,kako si nasao sajt?Ja nisam uspeo nikako da nadjem bilo sta o ovoj raketi sem na you tube.Ako je iole kvalitetna plasika od koje se pravi Spomb ide u zaborav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimizor Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 niko ne spominje cenu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Gde moze ovo da se kupi i kolko kosta !Izgleda mi interesantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallas89 Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Evo sajta: http://www.xplode.rs/index.php Na sajtu piše da je distributer Carp Sistem i da je preporučena maloprodajna cena 13€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 defininivno treba probati,mada mislim da pored spomba tesko da ce imati veci proboj na trzistu pogotovo jer je cena ista Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Proizvod je iz Crepaje,prodaja ce ici preko Carp system-a od prvog decembra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
revilo Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Raketa ima dosta miran let ,ali je .eba kada se izvlaci.Tesko ide napolje posto se samo jedna strana vrha rakete otvara.Da je drugacije reseno bilo bi mnogo bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa87 Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Raketa ima dosta miran let ,ali je .eba kada se izvlaci.Tesko ide napolje posto se samo jedna strana vrha rakete otvara.Da je drugacije reseno bilo bi mnogo bolje.Kako znaš da je problem kod izvlačenja, pošto je u prethodnom postu rečeno da će u prodaji biti tek od decembra? Da li si je već koristio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
revilo Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Ima je poznanik pa sam je probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Velika prednost nad spombom je što ne tone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen ZR Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Video sam raketu uzivo. dok je jos bila na testiranju. ja mislim da ce se jako lepo pokazati. pozzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen ZR Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Prazna leti 80m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Raketa mi nekako deluje da je od krute plastike ,nekako mi zvoni ova plastika pa kad budete probali i koristili duze vreme vi iznesite sta imate jer ja spomba ne menjam a i moj svaki spomb pluta pola iznad vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 kinezi su čudo, napravili su spomb za 300 dinara, napraviće i ovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovaos Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Moze link za taj kineski spomb? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobaja Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Izgleda zanimljivo trebalo bi probati.Dali ce biti i manjih modela kao kod spomba znali neko?Prednost ove je sto ne tone u slucaju da je izgubis i to mi se bas svidja!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yucarp Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Da li neko misli da su kineski spomb kinezi testirali ?:-) Imali neki ribolovci kineski, hteo da je kupim kad sam cuo na vise mesta kakav je reko bolje ne...Svaka cast nasim proizvodjacima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Meni se svidja. Probamo sigurno sledece sezone. Lakse se puni od Spomba, velika prednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taftabit Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Nije lose , izgleda zanimljivo ... jedino me plasi otvaranje . Spomb pri kocenju zna da padne stranicno i da ostane zatvoren , ovde je dugme da otvaranje malo ispaknutije nego kod spomba ... dal je to prednost ili mana zivi bili pa videli Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallas89 Posted November 12, 2014 Author Share Posted November 12, 2014 Što se tiče dugmeta, mislim da je prednost u odnosu na spomb zato što nije u ravni sa vrhom rakete nego je malo izbačeno i da će u kontaktu sa vodom biti osetljivije i samim tim lakše će se otvarati raketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Da li neko misli da su kineski spomb kinezi testirali ?:-) Imali neki ribolovci kineski, hteo da je kupim kad sam cuo na vise mesta kakav je reko bolje ne...Svaka cast nasim proizvodjacima !spomb su inače naši proizvođači napravili Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 spomb su inače naši proizvođači napraviliDa napravili su,i traje čitavo jedno zabacivanje. Eventualno dva, ako hraniš 2-3 metra od obale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedja Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts