bane76 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 pa da padala je kisa i otopijo se led :rofl: vidis da gorim za pecanjem ko jos gleda vreme posta :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ponesi macolu i problem resen Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 posolite jezero hahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Milanche jesi pecao pre leda kako si prolazio?Poslednji put sam izvadio par riba, mislim cetiri ali da te ne lazem, nisam siguran... i dve izgubio u granju jer mi prestizni indikator nije svirao......ali nije bilo bas neposredno pre nego sto je zaledilo, ima tome nekoliko nedelja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 par riba normalno pa to je tvoj maksimum da se nelazemo :rofl: :rofl: znaci pecao si ko u septembru slobodno reci .... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Mislio sam ovako,da li ima nekih mesta koja su malo bolje od ostlih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Kad smo vec kod iste?!Kako tamo zabacis u stranu, kad su pozicije toliko zgusnute, da cak i kad bacas ispred sebe, moras da vodis racuna da ne prebacis preko koleginog stapa??? to je kulturno i precizno pecanje, moras da se koncentrises ako si pecao ili video kako izgledaju pozicije recimo 1 ili 24 video si da je vrlo izgledno probati prevariti ribu stapom zabacenim u stranu pod 90° Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Znam da ti je to favorit voda, ali dozvoli, meni se ne dopada, ne pravi mi uzitak, tako da se nisam ni udubljivao u pozicije, izglednost pozicija, taktiku... Kulturno jeste, u centru grada, kafanica, ribice u kupacim kostimima , prolaznici... Precizno?Pa kako se uzme... Potrebno je da bacis pored (cuvenog) stuba a ispod (cuvene) sajle... Al' na daljini od cca 20 metara!? Da, bas precizno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ja sam verovatno jedini sa foruma da je iz Beograda a da nikada nije pecao na Safariju. Imao sam onaj komplet od 10 karata za 2013god i nisam ni jednom otisao! Verujem da ima svojih drazi ali...Verovatno cu otici jednog dana ali samo u drustvu sa Milanchetom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 sram te bilo gorane i ti si neki moderator na ovoj temi a nikad nisi pecao na safariju ...pothitno ove godine da si pecao na svim vodama gde nikad nisi ,dosta je bilo pecanja tamo gde znas sve ajde malo na safari da vis sta je pod sajlu hahahah ...ps. volim ja adu nekako mi je opustajuce pecanje nemoram da se oblacim u cizme kabanice da se kaljam i sipcim daleko ...ada je fensi mesto za brzo pecanje ali nije bas laka voda onako osrednje teska moras dobro da je poznajes zato sto na tako maloj vodi male stvari mogu pomeriti ribu iz coska u cosak ...na adi nije sistem bilo gde naranis i pecas moras da je pronadjes cak i meni nekad nije jasno da dva stapa koja su 2m jedan od drugog jedan radi drugi ne ....a nusput leti lepe tete trce stazom u utegnutim helankama uhhhh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 imali kakvog izvestaja sa cuvenog safarija ... Procitao sam temu od pocetka do kraja lagano i mogu vam reci ubediste me da odem da probam . Da povesam na sajlu sve sisteme sto sam spremio za ovu sezonu i nek ide zivot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Led je jos uvek. Sve sto odledi preko dana, nocu vrati. Kaze cuvar da ne veruje da ce moci da se peca pre 1. Februara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Pecaju upravo sad Pele i mali Vlajosi...imaju ribu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 "Pecaju upravo sad Pele i mali Vlajosi...imaju ribu... " to znaci da se deo jezera odledio??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jeste Krle....pecaju levo od restorana... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 super bas smo se nesto premisljali da izadjemo malo na vodu ali led nas je sprecio,situacija se menja svakodnevno izgleda da je kisa ucinila svoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Ja sam verovatno jedini sa foruma da je iz Beograda a da nikada nije pecao na Safariju. Imao sam onaj komplet od 10 karata za 2013god i nisam ni jednom otisao! Verujem da ima svojih drazi ali...Verovatno cu otici jednog dana ali samo u drustvu sa Milanchetom! Pa kad si sila od bacača,sa tvojim haubicama ti bi na most nabacio olovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bataMareBG Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 imali kakvog izvestaja sa cuvenog safarija ... Procitao sam temu od pocetka do kraja lagano i mogu vam reci ubediste me da odem da probam . Da povesam na sajlu sve sisteme sto sam spremio za ovu sezonu i nek ide zivot pa kad cemo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bataMareBG Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Kako su prosli momci na safariju danas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Pa kad si sila od bacača,sa tvojim haubicama ti bi na most nabacio olovoPa znas me valjda?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Ja zvao u petak, Sale mi rekao da nema pecanja bar jos nedelju dana, a najverovatnije i do februara?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Znam da ti je to favorit vodani u ludilu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 a ja sam mislio da znam sve o tebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 mogu li i ja da pecam, ali nemam delkime a ni fox-a .zato imam kuglicu koja peca tako da mi indikatori netrebaju hahahahaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 u subotu ce biti dar mar ... ako nista bar cu uzivati i opustiti zivce ... Pecanje leci sve bolesti iako je i samo po sebi velika neizleciva bolest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts