debeli sremac Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 mogu li i ja da pecam, ali nemam delkime a ni fox-a .zato imam kuglicu koja peca tako da mi indikatori netrebaju hahahahaamoli se admnistrator da pusti vodu ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajkoMacka Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Bio juce na Adi,pozicija 24.Na licno iznenadjenje i moje standarde riba je odlicno radila,imao sam 17 komada(11 riba je bilo preko 10 kg.).Imao sam 2 od 16 kg. , jedan od 13.Ostali su imali 10-ak kila,kilo gore dole.Bacao sam na 3,4 metara OD SAJLE ,dominirao je melegov tutu-fruti,zatim Zadravecova jagoda i uz to PVA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajkoMacka Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Postavio sam ovde post,zbog toga sto ne vidim temu Ade Safari u izvestajima i jezerima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 24 najbolja pozicija po meni na safariju. Cujem da lepo riba radi. Danas bio drugar i preko 20 komada imao Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 sinoc bilo prvo hranjenje... sto smo pecali pecali smo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajkoMacka Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 sinoc bilo prvo hranjenje... sto smo pecali pecali smo Milanče ,čisto da se identifikujem .Ja sam lik koji ide pesaka na pecanje od buvljaka do Ade Safari,verovatno znas o kome se radi Nadam se da si video moj izvestaj koji post iznad,napredujem polako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Ooo, dobrodosao Svaka cast na ulovima i na jakoj volji Nego je pocelo redovno hranjenje ribe tokom sezone pa se bojim da ce nam se i ulov prorediti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 sirovim kukuruzom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajkoMacka Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ooo, dobrodosao Svaka cast na ulovima i na jakoj volji Nego je pocelo redovno hranjenje ribe tokom sezone pa se bojim da ce nam se i ulov prorediti Milance jedno pitanje,danas sam kupio kod vas u u radnji masinu Okuma Distance DTX FD.Probao da je montiram na stap,ali je islo malo teze.Leziste na stapu je malo uze,ali sam uspeo da je namontiram.Sad dolazimo do glavne stvari,na prstenima od stapa koji drze masinicu pojavile su se bele linije na obodu prstena(pretpostavljam kao znak sirenja).Sad me zanima jel to pravi neki problem? Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 E, ja bio pre neku nedelju ( znate da nikad ne idem na ribnjake), i moram da priznam da sam jedan od retkih koji na Dunavu ume da lovi sarana a na ribnjaku ga duva kao mlad majmun. Taj dan oduvali ljudi ribu a ja.... znate kako se ja lepo naspavah i nahrkah :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Milance jedno pitanje,danas sam kupio kod vas u u radnji masinu Okuma Distance DTX FD.Probao da je montiram na stap,ali je islo malo teze.Leziste na stapu je malo uze,ali sam uspeo da je namontiram.Sad dolazimo do glavne stvari,na prstenima od stapa koji drze masinicu pojavile su se bele linije na obodu prstena(pretpostavljam kao znak sirenja).Sad me zanima jel to pravi neki problem? Hvala unapred to nevalja tako je max -u popucalo na shimanu zbog masinica jer je silijo ................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Milance jedno pitanje,danas sam kupio kod vas u u radnji masinu Okuma Distance DTX FD.Probao da je montiram na stap,ali je islo malo teze.Leziste na stapu je malo uze,ali sam uspeo da je namontiram.Sad dolazimo do glavne stvari,na prstenima od stapa koji drze masinicu pojavile su se bele linije na obodu prstena(pretpostavljam kao znak sirenja).Sad me zanima jel to pravi neki problem? Hvala unapred Vreme ti je da menjas stapove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 sta peca na adi ..........ocu da upecam vise od kuma debelog sremca .......treba mi pomoc ...... moli se kum da neucestvuje u diskusiji i da ne cita postove nebi bilo fer ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 na sta su pecali u spaniji koja boila .molim odgovor .........bane ne citam ja nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 sto svi hocete da budete bolji od mene .a Balasevic lepo tebe opevo u pesmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 znaci ne verujem ....pa da ste toliko bas ....necete ovde u temi da pisete nego ga savetujete na PP sta misli te da Sremac dumster i da nema program da moze da vam cita PP .al dobro neka sad vidim ko je ko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedja Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Pre ce biti da niko vise ne peca cverglana na Safariju pa da zato nema odgovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 http://www.dodaj.rs/f/3N/Ms/2a8xFq7w/121908201061836627184318.jpghttp://www.dodaj.rs/f/R/Oj/4V4YXYS9/121897251061976687170312.jpghttp://www.dodaj.rs/f/38/K2/3sQY1Wia/122194711061836677184313.jpgeto toliko ste mu pomagali i nije vredelo dobio sam kuma sa bodom razlike i jednim otpadanjem ,aj to se ne racuna .naravno nisu pomogle ni PP poruke ni razne boile ,CRVI i praskasta. opet je iskustvo doslo do izrazaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 a da da napomenem da sam OSAKAĆEN danas pecao ,u nemilom dogadjaju sam povredio kicmu tako da sam 5x sporiji bio i poceo u pola osam da pecam dao prednost kumu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Kume svaka cast na pobedi ....mogao si postaviti i moju sliku ili te sramota zbog tih tvoih kedera..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Na sta je ovaj treci dosao? Ako nije tajna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 skamenjenu boilu dipovanu u Beocinski cement Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Kume svaka cast na pobedi ....mogao si postaviti i moju sliku ili te sramota zbog tih tvoih kedera.....vidi kume znas i sam da je Bočkovic proslegodine na takmicenju pobedio sa 18 kg kedera vrhunske stekarose koji su pecali krupnu ribu tako da BRENA JE BRENA DVAPUTZ JE DVAPUT .Ai crvici nisu dozvoljeni tako da crvici nisu dozvoljeni.casovi sreda petak prva pista ebro druga conoplja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 smesno dodjes kod mene dobijes boile upecas sarana i sad pametujes .....ja bi cutaooooooo nebi se cuooooo.za ovo imam i svedoke ...a sto se tice kedera dobio ih je na kilazu a tebi je jos trebalo da me stignes .....bar jos jedan u meri ....tako da svaka cast upecao si jednog vise ......ali je tezina na mojoj strani ....uzgred lepe fotke .....ja necu postavljati celu sliku nebi bilo fer ....samo segment .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts