bane76 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 MOJ KUM JE NAJBOLJI !!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 evo nadjoh vremena da sve lepo objasnim ko Šešelj Hagu.....sve jepocelo mesec dana ranije kada je doticni Otac Radisa ponudio posao da renoviram crkvu i naravno ja pristanem .ali tu mi se nametne doticni Boza Rus koji je poznat ovom sajtu .naime ponudio se da pomogne u renoviranju i ja pristao .neznaju ci za podli plan koji su komsije sklopile .Boza zvani Rus je radeci kod mene i omeksavajuci moju dusu dosao do podataka na cega pecam sta kako i sve prenosio mom kumuu.toga dana ili ti juce Kum povede Bozu zvanog Rus na pecanje sa sobom kao strucnog saradnika i INSAJDERA MOJE FIRME .medjutim meni zatreba pomoc u nosenju klupa u crkvu i ja pozovem kuma BOZU ZVANI RUS i slobodana (koji je pecao taj dan slucajno pored kuma a i dobar je drug sa bozom zvani Rus ) prvu klupu smo bez problema odneli ali kako su saznali da smo zakazali 5 mesta na adi oni ukljuce Oca Radisu da mene onesposobi za pecanje.nosimo nas cetvoro tu drugu klupu i uskace Otac Radisa i izbacuje klupu iz balansa naravno na mene i tu meni prsljen peti ukljesti zivac .ali ima Boga pa ja prezivim .misleci da je to sve slucajnos odlazimo na adu uz prethodne provokacije na sajtu nasem ja biram mesto naj blize parkingu da bi imao manje i krace da nosim .bacam pogled preko a Sloba i Boza zvani Rus nose stvari a kum bane u 5:55 minuta po srednje Beogratskom vremenu ppocinje obilato da hrani .zanemarim to i pocnem da se raspakivam prvi stap sa velikom mukom i bolom u lumbalnom delu kicme zabacujem u 7:26 po lokalnom vremenu sa poviko KUMEEEE JESAM TI DOVOLJNO DAO VREMENA ? caskam sa drugarima pored sebe i primecujem da oko baneta vlada dobra atmosvera dorucka. naravno niko ne zove na saradnju.u sred dorucka mu dolazi saran (koji cu da vam pokazem ) naravno bane uz izvlacenje likuje i vidi se zadovoljstvo na njegovom ne obrijanom licu .malo posle toga ja svatam da tena nije poslala luka i krecem ka Banetu da posudim .tamo zaticem prijateljsku atmosveru sa malo podjebavanja i vidim praskastu kranu i crvice u njoj gde odma ga obavestavam da to nije dozvoljeno na sta se on nasmeja onako slatko ko Bojanic Makedoncima .uzimam od njega Maksine boile jagoda riba koju je dan ranije uzeo od makse kao i sve ostale gde je i maksa reko da da meni isto da testiram jel ja sam malo ipak ozbiljniji.vracam se u svoj boks i sledi totalno druga strategija dobija jednog u hranilistu na 3d dipovan u jagodu (koju sam ukro maksi davni dana ).radujemo se ulovu i dobijamo elan . kum bane salje INSAJDERA Bozu zvanog Rus da izvidi koliko razvija ili na sta je dosao .posto doticni INSAJDER nije doneo informacije sam krece da licno obavi posao .dolazi u boks sa lepim recima i bez likovanja i pritom pokusava da me napije sa pljoskom rekije ,doduse jedan drug moj je podlego pritisku ja ne diklofen mi je blizi .nezadovoljan ucinkom vraca se na trojku .malo posle ja dobijam jos jednog uz samo granje borba je bila strasna ali zasao .upecan na iskustvo a ne kako tvrdi kum na njegovu boilu .rados u mom taboru neizmerna a preko na trojci haos krecu se u koncentricnim krugovima i brzo pricaju .negde oko 16 h kuca treci ali se obmotava oko stuaba i ja tu sam nemocan ali sam uspeo da ga oslobodim udice i ne ostetim ribu .na zapadnom delu jezera MUUUUUK. naravno kum se sad brani i kao teza riba ali kad meme prozivao nismo merili vec brojali glave tako da i da smo merili ta njegova nije imala 15 kila tako da caaaao.a sliku je postavio od neznam kad . ako treba detaljnije cu sutra opisati pozdrav SREMAC DEBELI SREMAC.http://www.dodaj.rs/f/i/yG/45rTwi0F/1/121892511062332370468077.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 JBT.zamisli te da sam otisao na Svetsko prvenstvo kakav bi izvestaj bio kad je ovakav za samo 10 stai pecanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 nista ovo nevalja kume ovo je iz tvog ugla gledanja ali posto je tebe uhvatilo u kicmi i nisi imao neki pregled situacije .......nesecam se da si pomenuo da je u tvom boksu boravio i p1 iskusni sarandzija koji je sa sobom poneo velike kolicine dipova i boila ali nazalost nista od toga nije radilo....taktika je bila sledeca p1 ce biti na 22 i bacati ogromni pva uz mesto br 4 tako da ce lupanjem poplasiti svu ribu i oterati je u cosak izmedju 24 i 25 ...tako da je ja sa 3 nemogu nikako dohvatiti .posto je covek samo pecao tj,.buckao a ne pecao nadam se da si bio fer i platio mu dozvolu ...zatim tvoj partner sa 23 svakih pola sata prebaci sajlu i to dobrano i onda povuci ...potegni dok kompletan trougao nije pomerio 5m blize vama i tako moje hraniliste ostavio daleko od sajle...pored ovakvih stvari ja se divim sebi da sam uopste i uspeo da upecam onog ogromnog prelepog sarana .....sto se tice klope stvarno nismo te zvali ..ali sramota me bilo sem svezeg hleba jela se neka budjava sunka od prosle godine ....nije to hrana za kuma vodicu ja tebe u mek na hamburger ...nemam vise vremena da pisem zove me zena tvoja kuma znas kakva je kad joj se suprotstavljam... pozz kume .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 izmisljas kao i uvek .u mom boksu su svi imali stapove a u tvom boza zvani rus nije .i ti si peco van svog mesta tj na kecu tako da bolje cutis da ne izdajem sta si dobacivo tebi iza ledja Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 evo nadjoh vremena da sve lepo objasnim ko Šešelj Hagu.....sve jepocelo mesec dana ranije kada je doticni Otac Radisa ponudio posao da renoviram crkvu i naravno ja pristanem .ali tu mi se nametne doticni Boza Rus koji je poznat ovom sajtu .naime ponudio se da pomogne u renoviranju i ja pristao .neznaju ci za podli plan koji su komsije sklopile .Boza zvani Rus je radeci kod mene i omeksavajuci moju dusu dosao do podataka na cega pecam sta kako i sve prenosio mom kumuu.toga dana ili ti juce Kum povede Bozu zvanog Rus na pecanje sa sobom kao strucnog saradnika i INSAJDERA MOJE FIRME .medjutim meni zatreba pomoc u nosenju klupa u crkvu i ja pozovem kuma BOZU ZVANI RUS i slobodana (koji je pecao taj dan slucajno pored kuma a i dobar je drug sa bozom zvani Rus ) prvu klupu smo bez problema odneli ali kako su saznali da smo zakazali 5 mesta na adi oni ukljuce Oca Radisu da mene onesposobi za pecanje.nosimo nas cetvoro tu drugu klupu i uskace Otac Radisa i izbacuje klupu iz balansa naravno na mene i tu meni prsljen peti ukljesti zivac .ali ima Boga pa ja prezivim .misleci da je to sve slucajnos odlazimo na adu uz prethodne provokacije na sajtu nasem ja biram mesto naj blize parkingu da bi imao manje i krace da nosim .bacam pogled preko a Sloba i Boza zvani Rus nose stvari a kum bane u 5:55 minuta po srednje Beogratskom vremenu ppocinje obilato da hrani .zanemarim to i pocnem da se raspakivam prvi stap sa velikom mukom i bolom u lumbalnom delu kicme zabacujem u 7:26 po lokalnom vremenu sa poviko KUMEEEE JESAM TI DOVOLJNO DAO VREMENA ? caskam sa drugarima pored sebe i primecujem da oko baneta vlada dobra atmosvera dorucka. naravno niko ne zove na saradnju.u sred dorucka mu dolazi saran (koji cu da vam pokazem ) naravno bane uz izvlacenje likuje i vidi se zadovoljstvo na njegovom ne obrijanom licu .malo posle toga ja svatam da tena nije poslala luka i krecem ka Banetu da posudim .tamo zaticem prijateljsku atmosveru sa malo podjebavanja i vidim praskastu kranu i crvice u njoj gde odma ga obavestavam da to nije dozvoljeno na sta se on nasmeja onako slatko ko Bojanic Makedoncima .uzimam od njega Maksine boile jagoda riba koju je dan ranije uzeo od makse kao i sve ostale gde je i maksa reko da da meni isto da testiram jel ja sam malo ipak ozbiljniji.vracam se u svoj boks i sledi totalno druga strategija dobija jednog u hranilistu na 3d dipovan u jagodu (koju sam ukro maksi davni dana ).radujemo se ulovu i dobijamo elan . kum bane salje INSAJDERA Bozu zvanog Rus da izvidi koliko razvija ili na sta je dosao .posto doticni INSAJDER nije doneo informacije sam krece da licno obavi posao .dolazi u boks sa lepim recima i bez likovanja i pritom pokusava da me napije sa pljoskom rekije ,doduse jedan drug moj je podlego pritisku ja ne diklofen mi je blizi .nezadovoljan ucinkom vraca se na trojku .malo posle ja dobijam jos jednog uz samo granje borba je bila strasna ali zasao .upecan na iskustvo a ne kako tvrdi kum na njegovu boilu .rados u mom taboru neizmerna a preko na trojci haos krecu se u koncentricnim krugovima i brzo pricaju .negde oko 16 h kuca treci ali se obmotava oko stuaba i ja tu sam nemocan ali sam uspeo da ga oslobodim udice i ne ostetim ribu .na zapadnom delu jezera MUUUUUK. naravno kum se sad brani i kao teza riba ali kad meme prozivao nismo merili vec brojali glave tako da i da smo merili ta njegova nije imala 15 kila tako da caaaao.a sliku je postavio od neznam kad . ako treba detaljnije cu sutra opisati pozdrav SREMAC DEBELI SREMAC.http://www.dodaj.rs/f/i/yG/45rTwi0F/1/121892511062332370468077.jpgHahahahahaha :-D :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Sremac ja ti sve verujem.PRAVDA ZA DEBELOG!!!A ti Bozo zvani Rus treba da se stidis svojih postupaka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 moj gorane vis to ko masoni su sad im i p1 smeta ...krivo im sto ih pobedio jedan ranjenik (pazljivo akcentuj te ranjenik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Ranjenik od 100 kg haahahahaa...sad ce 29. Bice kobaja kume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Boza zvani spijun. 007 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloba90 Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Sremac sve si naveo kako jeste ali da preskocis polovinu od celokupne kolicine kiflica sa kremom koju smo uputili ka vasem boksu hehehe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 dobro dosao slobo sutra idem sa kumom ponovo da pecam videcemo ishod hahahahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 cek el to opet takmicenje majku mu .aaaaa pa uzecu ti ja stapove peces ti jaja samo sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 bozooo kakva je strudla bila aaaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 bozooo kakva je strudla bila aaaa? Štogod stvar.. Da ne kažem fantazija.. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Imamo dojavu live... Da sremac ubedljivo vodi i da je na pomolu i druga pobeda.. Videćemo večeras kad podnese detaljan izveštaj kao prošli put.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Cekam i ja izvestaj,da vidim vredi li ici,moze li se sta upecati Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Imamo dojavu live... Da sremac ubedljivo vodi i da je na pomolu i druga pobeda.. Videćemo večeras kad podnese detaljan izveštaj kao prošli put..Ja nisam ni sumnjao u Debelog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 bozo losa ti dojava ...danas je na becmenu bio lep i suncan dan riba je radila u naletima ...dosta je bilo sitnog sarana do 2kg onaj krupniji se javljao ali sporadicno ....sto se tice broja komada stoji 1:1 ali moram da cestitam kumu sremcu i pored manje komada imao je jednu vecu ribu "5-6kg"tako da u proseku 1:1 ....morao sam da ga pustim na adi inace ga kuma vise nebi pustila da ide sa nama .....medjutim sad se oteo oce da peca svaki vikend a nije mi poveo kumce tako da sam morao da ga isprasim ......sto se tice max-a i mladje i oni su pecali lepo narocito kad su nasli pravu kombinaciju aroma ....danasnje pecanje je bilo kao u sred sezone 10-15 kom po coveku mera taman samo da je riba bila krupnija .....sa druge strane treba da zahvalimo onom gore sto nam je omogucio ovako lep dan za ribolov jos malo pa polovinom jedanaestog meseca .....danas sam bas napunio baterije ako me zena pusti sale i ja odosmo sutra na petrovce ....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 http://www.dodaj.rs/f/1J/8j/Z2GQr3c/120314321064925043542143.jpgsaran zvan zlo i naopako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 http://www.dodaj.rs/f/3Q/bq/1i7MkAxn/122479221064925093542138.jpghttp://www.dodaj.rs/f/3g/Uk/48VplwG8/122435941064924796875501.jpghttp://www.dodaj.rs/f/1g/Qh/4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 http://www.dodaj.rs/f/1g/Qh/4KoR5FfD/1/122412971064924933542154.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 http://www.dodaj.rs/f/X/10f/2b92aqM2/122193411064924843542163.jpgprateci tekst ce biti za koji dan u pripremi je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Juuuu... sto se promenila ova Ada safari... porasla Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 ada safari porasla , a sarani se smanjili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts