Carpcarp Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Da. 800 je sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Prosetao danas do ade.dosta pecarosa.niko nista.bar koliko sam ja bio tamo.a bio sam 2 sata. Nisi bio kod mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Na kojoj poziciji si bio?na 3?na tvom standardnom mestu?ja isao do 12,13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Ne znam sto je trojka moje standardno mesto ali u svakom slucaju trojka je zatvorena za pecanje...Na 24 sam bio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Jeli dozvoljeno nocno pecanje na jezeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Tamo nista nije dozvoljeno... najbolje da samo dodjes ostavis pare i odes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedja Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 E lepo si rekao. Shvatio Ljuba da kinta lezi u restoranu pa jezero zapustio skroz. Ja stvarno ne znam ko je tamo pecao ove godine. Kad sam slobodan posle voznje broda ja iz marine odem tamo na klopu i pivo ali nisam video pecarose. Steta za jezero. Jeste malo ali meni drago i voleo sam tamo da pecam. Jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Jel pecao neko za vikend ili u skorije vreme, ima li kakvih desavanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Pecao sam skoro i tesko da cu opet dok se ne popravi situacija. Cverglan se nenormalno namnozio, sve pojedu za par minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan BW Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Pecao sam skoro i tesko da cu opet dok se ne popravi situacija. Cverglan se nenormalno namnozio, sve pojedu za par minuta... Jel pecao neko za vikend ili u skorije vreme, ima li kakvih desavanja?Pecali juče drugar i ja na pozicijama 3 i 4.Za standarde Ade smo fino prošli,ukupno 11 riba.Imali smo jednog od 21kg,4 su imali preko 15kg i ostalo 5,6 kg.Zanimljiva činjenica da je cverglan ceo dan bio neaktivan,nije pipao mamac,ne znam iz kog razloga.Svakako prijatno iznenadjenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Super ste prosli, svaka cast.... Na sta se javljao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan BW Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Super ste prosli, svaka cast... Na sta se javljao?Tuti frutti,Plumshelfish,Tiger boila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Jeli je neko bio u skorije vreme na jezeru i jeli se peca nesto. Hvala vam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 I koju poziciuu biste mi preporucili hvala vam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 desno od restorana mislim da je 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 24 je krajnja pozicija sa desne strane restorana...odmah do restorana je 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Samo coskovi gde mozes da gadjas u granje, kao npr. 13, 15, 24, 25. Mozda i sajla oko trougla, mada se meni sad po ovom hladnijem vremenu nije nesto pokazala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 I koju poziciuu biste mi preporucili hvala vam.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Jel bio neko u skorije vreme? Ovo vreme danas je bilo kao stvoreno, jel iskoristio neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pista Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Jer neko bio ovde skoro? Sta se desava sa Adom jel se i dalje moze pecati ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Ne kazu dzaba ada-kada. Ribe ima ali slabo radi preko leta. Prolece i jesen vredi pecati kako kaze Sale. Moj drugar stalno ide tamo ali stvarno preko leta lose prolazi dok na prolece i jesen bude mnogo bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted September 17, 2017 Share Posted September 17, 2017 Prosle nedelje dodjem na safari oko 7sati,udarna mesta zauzeta pa sedam levo od restorana to jest pozicija br.14.Pecam pravo ispred sebe,od 8 do 12 i 30 devet riba sve preko 10kg,par puta mi je pomogao Sale cuvar jer su ribe bile oko 15 kga voda niska i obala strma.Od 12 i 30 do 16 i30 pravo vise ni jedan udarac,samo jos jedna od 7 kg levo u cosku.Mamac,gumenjak umocen u parfem sa pva bez ikakvog hranjenja zato mi je i izasla riba posle podne.Pored dobrog pecanja ono sto mene nervira je harac od 250din.na ulazu,setaci i galama.Ja pored pecanja volim da uzivamu tisini i prirodi a safari to ne pruza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted September 17, 2017 Share Posted September 17, 2017 Malo hladnije da kazem jesenje vreme pokrene ribu. U vrelim letnjim danima nedostatak kiseonika u bari plicoj i od metar na nekim mestima tera ribu na mirovanje kako bi sto manje trosila. To je po meni glavni razlog njene neaktivnosti u vrelim letnjim danima. A probano je sve od mamaca, sve proverene stvari koje su tamo mnogo ribe dale 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Malo hladnije da kazem jesenje vreme pokrene ribu. U vrelim letnjim danima nedostatak kiseonika u bari plicoj i od metar na nekim mestima tera ribu na mirovanje kako bi sto manje trosila. To je po meni glavni razlog njene neaktivnosti u vrelim letnjim danima. A probano je sve od mamaca, sve proverene stvari koje su tamo mnogo ribe daleProbaj hleb! Gledao sam kako pecaju na hleb (zig rig klasican). Predvez nekih metap i jace udica 2-ka i kora hleba kao dlan i to je to bez indikatora na dva stapa bukvalno vidi ribu kada na povrsini pokupi hleb. :rofl:Smesno ali jbg ao jedino upecaju preko 10 riba kada je bas toplo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts