shiki Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Mi smo bili u petak i jezero je bilo puno,riba solidno radila,neznam kad je ispraznjeno.Ja sam bio u utorak nisam mogao da vratim ribu u jezero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 jezero je puno vode ,jos nisu proglašene vanredne mere odbrane od poplava .Tako je bar bilo u subotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Super ako su ga napunili.Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 jezero je puno vode ,jos nisu proglašene vanredne mere odbrane od poplava .Tako je bar bilo u subotu.Shiki hoce da se pohvali da je uhvatio toliku ribu da nije mogao da je vrati nazad u vodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 danas na 22 sam imao 3 sarana na dve boile natural squid,skromno ali sam ipak prezadovoljan s obzirom da su ostali vadili non stop,dal su moji mamci sugavi ili sta se desava ne znam. http://img18.imageshack.us/img18/2795/ada1h.jpghttp://img838.imageshack.us/img838/614/ada5.jpghttp://img585.imageshack.us/img585/6547/ada2g.jpghttp://img842.imageshack.us/img842/6946/ada4j.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 ovaj vretenar mi je ulepsao dan,borio se neverovatno,bio sam ubedjen da ima bar 15 kg a imao je mozda 7-8 ne znam tacno.sve u svemu lep dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 3 komada za ceo dan , pa ti neznas da pecas :good: .p.s. ako zbog toga resis da prodas opremu ja bi da rezervisem taj daiwa infinity rod pod :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 3 komada za ceo dan , pa ti neznas da pecas :good: .p.s. ako zbog toga resis da prodas opremu ja bi da rezervisem taj daiwa infinity rod pod :yahoo: ti svaki put uhvatis po 30 40 komada kad odes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 30.40 komada kad je los dan inace u proseku mnogo vise .Nisam dugo bio na adi u proseku imam 4ili5 riba pre neki dan je bio nadprosecan ,neka mesta obicno bolje rade od ostalih mada jezero je stvarno prepuno i ove godine riba je ekstra borbena u odnosu na predhodne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Bio sam u utorak na adi,pozicija 24.imao sam preko desetak komada,uz to 2 spadanja i nekoliko promasaja.mamac boila natural squid,pop up zebra mussel crunch i najvise komada na hot demon http://img214.imageshack.us/img214/4920/fotografija0301p.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 10,11,12 takmicenje na adi safari. tradicionalni ada safari carp cup. Malo cu da se promuvam da vidim ko sta i kako ako uspem da nadjem vremena od posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 dosao malopre sa Ade,pecao na 24....celo jutro riba se mrestila gotovo po celom jezeru da bi se kasnije skoro skroz umirila...prva riba u 06:20 na demona...druga riba 08:15 na jagodu(milancheshow)...treca riba 08:30 demon again...i onda nikakvo desavanje do 13:30 tada za razliku od ove prepodnevne tri ribe dobijam izuzetno veliku ribu na baku(milancheshow) sa pola banane...i posle toga opet veeeeeliko nista...i to nista do kraja ...Pecalo je jos nekih 6-7 ljudi na jezeru i mislim da se danas niko od nas nije nesto napecao...ali bilo lepo,ne previse vruce,mirno,tiho,vetric u pokusaju...nema galame buke,ipak je radni dan...bla bla bla...itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Bravo Cero majstore.ja sam onaj sa trojke sto nista nije upecao ceo dan pored mene na cetvorci Noodles imao jedan komad na m1 cini mi se.bez obzira na sve lepo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca ds Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Koja je cena dozvle, i kako se zakazuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 @GrujicZ - lose uzimala riba...video si sta je ujutru bilo-voda je kljucala... @joca ds - tel./fax:011/3548214,064/3873060 aktivni non-stop rezervises danas za sutra,a ako hoces da rezervises nekoliko dana ranije moras otici do njih...600 dinara ti je dozvola od 06-18h ...ima i poludnevna ali ne znam joj cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 @GrujicZ - lose uzimala riba...video si sta je ujutru bilo-voda je kljucala... @joca ds - tel./fax:011/3548214,064/3873060 aktivni non-stop rezervises danas za sutra,a ako hoces da rezervises nekoliko dana ranije moras otici do njih...600 dinara ti je dozvola od 06-18h ...ima i poludnevna ali ne znam joj cenu pouldnevna 400 rsd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 da li je bio neko ovih dana na Adi Safari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Takmichenje traje do subote popodne,pecanje tek u nedelju,mada koliko sam chuo pola jezera je vec zakupljeno,pozovi pa proveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 znam da je takmicenje, rezervisao sam vec nego pitam onako da li je neko bio skoro...hvala u svakom slučaju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 dali neko zna konacan plasman na juce zavrsenom safari cupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Ubjavicu ja,chim dobijem,a trebalo binuskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 bio juče na Safariju...po dolasku na jezero dečko sto radi kaže da slabo radi već duže vreme! za ceo dan sam imao preko 15 kom svi su bili od 4-5kg pa do 10, imao sam dva kom oko 15kg i jednog amura oko 8-9kg! a inače je stvarno slabo radila na celom jezeru ukupno (sto sam ja mogao da vidim) bez mene je uhvacenoi oko 10 kom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Konacni rezultati 2. Ada Safari Carp Cupa:1.Scarabee2.Keki CT3.Pelagonija CT4.Bosh CT5.Ada Safari CT6.Boban CT7.Ihtus CT8.MKM bajtOd treceg do sedmog mesta 13 kg razlike. kažu da je uhvaceno samo oko 1500kg ribe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 bio juče na Safariju...po dolasku na jezero dečko sto radi kaže da slabo radi već duže vreme! za ceo dan sam imao preko 15 kom svi su bili od 4-5kg pa do 10, imao sam dva kom oko 15kg i jednog amura oko 8-9kg! a inače je stvarno slabo radila na celom jezeru ukupno (sto sam ja mogao da vidim) bez mene je uhvacenoi oko 10 kom! Sta bi tek bilo da je dobro radio? Na sta si ga dobijao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 to i ja kažem.... ;-) stvarno je kao slabo radio ostalima na celom jezeru! sad ce neko misliti kako se proseravam ali stvarno je tako bilo! izgleda da sam mu potrefio sve! ;-) na neko voće....svoje izrade ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts