Kobaja Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Dobio sam uz masinice cetiri platne ili podloske pojma nemam zasto se to koristi i gde se to stavlja?? http://imageshack.com/a/img745/5319/ch65iP.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni90 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Stavljaju se ispod spulne na osovinu i sluze za regulaciju nacina slaganja najlona. Dodavanjem ili uklanjanjem podloski se mogu dobiti konusno slaganje, kontra konus i ravno slaganje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobaja Posted November 13, 2014 Author Share Posted November 13, 2014 Stavljaju se ispod spulne na osovinu i sluze za regulaciju nacina slaganja najlona. Dodavanjem ili uklanjanjem podloski se mogu dobiti konusno slaganje, kontra konus i ravno slaganje. Hvala na odgovoru sad mi je malo jasnije Pa jel treba da se stavljaju podloske ili moze bez njih? Bez njih je predpostavljam ravno slaganje.?Znaci sa podloskama dobijam samo konusno ili kontra konusno slaganje najlona?Koja kad se podloska koristi?Posto dve deblje i dve tanje ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni90 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Moze bez podloski, naravno. Bez njih se je obicno ravno slaganje. U zavisnosti od najlona moze se dobiti kontra konus \_/ pa se dodavanjem podloski moze regulisati zeljeni oblik. Ja sam na moje ultegre stavio one dve deblje da bi dobio konusno namotavanje /_\ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobaja Posted November 13, 2014 Author Share Posted November 13, 2014 Moze bez podloski, naravno. Bez njih se je obicno ravno slaganje. U zavisnosti od najlona moze se dobiti kontra konus \_/ pa se dodavanjem podloski moze regulisati zeljeni oblik. Ja sam na moje ultegre stavio one dve deblje da bi dobio konusno namotavanje /_\Zahvaljujem se deni ovo je bio iscrpan odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Pitanje sa moju stranu.....za vlasnika pomenute masine...da li joj se rucka safi direktno u zupcanik kao na starim modelima A i B4500 i 6500 ili ima sestougaoni umetak koji doteze rucicu sa suprotne strane kao na BBLC i dosta drugih masina???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobaja Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 Pitanje sa moju stranu.....za vlasnika pomenute masine...da li joj se rucka safi direktno u zupcanik kao na starim modelima A i B4500 i 6500 ili ima sestougaoni umetak koji doteze rucicu sa suprotne strane kao na BBLC i dosta drugih masina????ima sestougaoni umetak koji doteze rucicu sa suprotne strane kao na BBLCSve je isto samo je drugi dizajn malo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 ima sestougaoni umetak koji doteze rucicu sa suprotne strane kao na BBLCSve je isto samo je drugi dizajn malo !Zanimljivo. Na modelu C14 XTR-A LC rucica se doteze na navoj u zupcaniku. Kao kod Basia u Daiwe. Ja sam mislio da je tako i na tom modelu BBLC-a, al' evo sad vidim da nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Znaci Ci14 XTR-A LC je prava masina....moj ukus... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobaja Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 Znaci Ci14 XTR-A LC je prava masina....moj ukus... pa i moj,masina je zloooo ali cena nije nikako moj ukus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zr Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Deni90 ti je dao veoma lep odg. Takodje se slazem sa njim. Imam ultegre xtb tako da znam iz licnog iskustva. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata FLaja Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Opaka masina imam ih ja ali na mojima pose ci4 i ona je original a nisam video ci14 nikada ko ih pravi Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Imam pitanje, usporedbe radi. Interesuje me kod vasih masina, kada skinete spulnu, mozete li pogledati kakve je boje mast kojom je podmazivana vasa masina? Ako vam na ostaje ista masti na osovini koje je boje? Bijela (ono prozirna na zuckasto malo ili bijelo) ili vuce na sivu odnosno crnu boju?Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobaja Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 (edited) Imam pitanje, usporedbe radi. Interesuje me kod vasih masina, kada skinete spulnu, mozete li pogledati kakve je boje mast kojom je podmazivana vasa masina? Ako vam na ostaje ista masti na osovini koje je boje? Bijela (ono prozirna na zuckasto malo ili bijelo) ili vuce na sivu odnosno crnu boju? Hvala Ja nisam skidao jos spulnu pa neznam koja je boja? Edited January 16, 2015 by Kobaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts