lazar012 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ako neko zna nesto vise o ovim indikatorima?Kakvi su,kako im se krece cena,itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taftabit Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 koristim ih skoro dve sezone , odlican signalizator , mali i lagan ali veoma pouzdan ... nisam do sada imao ni jedan jedini problem sa njima , jos uvek je prva baterija unutra . ja sam ih kupio 30 EUR komad i mislim da im je zasticena cena 25 GBP ili 29.99 EUR po stranim sajtovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
canecorso Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 molio bih za pomoc...ne mogu da se odlucim izmedju:Nash Sirene S5R 4+1Delkim EVFox MX+ uzeo bih 4 komada, sta preporucujete?baza nije prioritet, moze I ne mora...hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
max342 Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 molio bih za pomoc...ne mogu da se odlucim izmedju:Nash Sirene S5R 4+1Delkim EVFox MX+ uzeo bih 4 komada, sta preporucujete?baza nije prioritet, moze I ne mora...hvalaFox MX+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan S. Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Ja sam imao MX+,jako dobri signalizatori,prezadovoljan bio,a ti nebi pogresio sigurno sa njima. Odlcni su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 imam fox i mogu ti reći da sam prezadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 I moja preporuka mx+. Imao sam i ev i mx+ . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boskopetkovic Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 Mx+ odlican signalizator. Pecao sam sa njima 4 godine nikad nisam imao problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DekiR32 Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Pozdrav, ako moze da se pomoc i ja sam u dilemi oko novih signalizatora. Citajuci forume izbor sam suzio na CA Sensor DX Nash SIren S5 Fox Micron M+ Najverovatnije je Fox najbolji izbor, e sad zanima me vase misljenje konkretno za M+ jer svi hvale MX+ ali oni su mi preko budzeta koji bih izdvojio trenutno. Da li postoji jos neka razlika izmedju m+ i mx+ sem podesavanja tona tj da li je elektronika ista. Izvinjavam se ako sam pogresio temu. Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 ista je elektronika, na m+ imaš samo jedan ton dovoljno je, nije signalizator džuboks mene na foxu oduševljava on/of dugme, dok ne podesim svingere i kočnicu lepo isključim signalizator. ubijaju me "majstori svog zanata" koji pojačaju na max i onda kače svingere i podešavaju kočnicu =@ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 pa ti oda stavi sluske na usi dok se mastori ne namontiraju da te neubiju slucajno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Kada smo vec kod ovih signalizatora....ima li neko iskustvo sa NASH SIREN S5R......mnogo mi se svidjaju....nije dzuboks ali su hvaljeni po forumima stranim i sl.... R3 su jos mnoooogooo bolji ali se mojemu budzetu ne svidjaju nikako..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted September 30, 2015 Author Share Posted September 30, 2015 Ja gledao,s5,tamo vamo i na kraju cu najverovatnije uzeti fox mx+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa15 Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Mx+ odlican signalizator. Pecao sam sa njima 4 godine nikad nisam imao problema.Ima li MX+ night mode tj. noćni režim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Ima li MX+ night mode tj. noćni režim?nema. Nocni mod nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Prodje zima a ja bez signalizatora. Vitlam carpsoundere i ništa, kupim 4 mx+ stignu mi 2 neispravna, čekam 2 meseca zamenu i ništa. Vratim ih i uzmem 3 delkima ev, ne svidi mi se plastika i prodam ih. Ovih dana mi konačno stižu Nash siren R3, naručio sam ih na osnovu komentara po engleskim forumima i nadam se da je to to. Ima li neko ove sprave, valjaju li ili ih englezi hvale tek onako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Koliko para je r3...dosta su mocni po onome sto se moze naci po netu....meni se svidjaju....ali kako rekoh vec moj budzet ih ne prihvata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Stigli R3, šta reći sem UH. Jako bi mi bilo žao da ih nisao uspeo nabaviti. Predobri i najkvalitetnija izrada koju sam u životu video 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Malo se poigraj pa nam referisi kakve opcije imaju...i sl Link to comment Share on other sites More sharing options...
radivoje Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Prijatelj ima S5R za te pare ne znam dal ima bolji i KVALITETNIJI signalizator,zavrsna obrada 10/10...Po meni jedina mana je dugme on/off koje je toliko sitno i malo je nezgodno za ukljucivanje....PC: Mile kazi i ti nesto..???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Stigli R3, šta reći sem UH. Jako bi mi bilo žao da ih nisao uspeo nabaviti. Predobri i najkvalitetnija izrada koju sam u životu videoU zdravlju da te sluze kolega. Koja je cena bila ako nije tajna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Hvala kolega. Našao sam ih na akciji u Italiji za 89€, mislim da ih više nema i da im je redovna cena 119€ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Evo malo detalja o njima za kolegu koji je to tražio a i za sve ostale. Izgled neću opisivati jer ih možete videti na youtube, osim da su neočekivano mali indikatori. Sve funcije se obavljaju preko dva tastera, led diode su vrlo jake, otprilike kao kod fox-ovih signalizatora. Plastika je jako kvalitetna, zvuk jednoličan ali lep i glasan. Detekcija ugriza je glavni adut R3, jer u 99% slučajeva „bip“ znači riba(to je informacija sa engleskih foruma). Kažu da im je domet baze testiran na 400m, ma da mene baza uopšte ne zanima i neću je kupovati, ovo je stvarno impresivan domet i govori o kakvom kvalitetu je reč. Kada se desi „bip“ i stane, lampica se lagano utišava i pojačava 10-ak sekundi da bismo lakše uočili na kom štapu se nešto dešava. Uz njega se dobija gumena navlaka a baterija Cr2 koja je skupa kao djavo se ne dobija. Toliko za sad, kad ih budem okvasio napisaću još neku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Da li neko zna koja je realna autonomija baterije. Sent from my iPhone 6 + using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Trebaće mi vremena da ih isprobam ali po komentarima vlasnika, baterije traju veoma dugo, par sezona ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts