Laki_zr Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Ako neko ima iskustva, trebao bi mi savet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Mi smo jednom takvom drugaru narucili drvenu stolicu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Ako neko ima iskustva, trebao bi mi savet http://www.bricchipesca.it/upload/prodottigruppi/img/85file_13824.jpg 160 Kila po specifikaciji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zr Posted November 21, 2014 Author Share Posted November 21, 2014 Mi smo jednom takvom drugaru narucili drvenu stolicu ....Jel moze od lima? Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Neeeee :-D ..zulja pleh i przi kad se ugreje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taftabit Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 daiwa infinity ... provereno ja sam 130 kgs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 trebaju tebi postovi za oglas kolko mi se cini a ne savet, imas dosta toga na forumu vec pisano, ziv mi bio druze nista licno nemam protiv tebe al si napiso par postova u jednom danu i pobunio si se oko postova tako da mi je to zapalo za oko , bistro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zr Posted November 22, 2014 Author Share Posted November 22, 2014 Mozda ti samo tako deluje, posto sam ove godine poceo da pecam da kazem ovu vrstu pecanja, pa imam mnogo pitaanja. Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine i ne kvalitetne stvari. Poz Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 ovaj leskovčanin je kao baba vanga, zna da si postavio pitanje samo da bi skupljao postove!? svaka čast druže, nemam ni ja ništa protiv tebe al bi umro da nisam napisao ovaj post meni je zemo za oko zapala CARP ACADEMY Exclusive, može da se nabavi za 80 ojra. ako se bude klatila pod tvojom težinom moraš malo kalirati, smanji slaninu, čvarke i pivo a pojačaj špricer Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Covek tolike godine ulagao u sebe, a sad da kalira?!Pa gde je tu racunica??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zr Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Upravo tako Samo kad bi pola para mogao da dobijem nazad od ulozenog u stomak Gde bi mi kraj bio Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Imam druga 150+ i kozna mozda jos koliko koristi jrc cocoon vise od 5-6sezona i nista nigde fa popusti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zr Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 Kupio sam MIVARDI Comfort Quattro, za ovu sezonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts