lazar012 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Prologic new rod range for 2015 : the QUASARSta mislite kakav je,u kom ce cenovnom rangu biti?Evo i jednog video klipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARPologija Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 QUASAR Prologic sa ovim stapom po prvi put pokusava proboj u najvisu klasu saranskih stapova, ovaj model je bukvalno "napucan" vrhunskom opremom i odlikuje ga savrsena zavrsna obrada.Izradjen je od papreno skupog Japanskog Karbon blanka 46T , i opremljen vrhunskom FUJI opremom.Samim tim i cena im nece biti ekonomska. Od prekosutra uzorak mozete pogledati/prodrmati u nasoj moaloprodaji u Beogradu(Karadjordjeva 15), ocekivano da ce prve kolicine ovih stapova stici u februaru. http://s15.postimg.org/7v11qrwzf/Clip_70.png 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARPologija Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Najbolji model saranskog stapa koji je Prologic ikada proizveo. Ovu seriju stapova odlikuje najskuplja oprema koju je moguce ugraditi u jedan saranski stap. Izradjen je od Japanskog 46 Tons HM carbon blanka ,opremljen vrhunskim Fuji "KWAG tangle free" karikama te karbonskim drzacem masinice sa zavrsnim Fuji prstenovima. Perfektna zavrsna obrada, skupe extra kvalitetne komponente, kao i obrada sprovodnika karbonom su ono sto ovaj stap odvaja od standardne klase i svrstava ga u top klasu saranskih parabolika. Jednostavno receno, elegantan tanak saranski parabolik jakog blanka brze "fast progressive" akcije. Dostupan u opcijama :12’ 360cm 2.75lbs (tezina 390g) 33500 RSD12’ 360cm 3.25lbs (tezina 410g) 36500 RSD13’ 390cm 3.50lbs (tezina 440g) USKORO !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 u austriji kostaju 13ft 3,5lbs 300e Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Bez da me neko shvati pogresno, ali, da nije to malo preskoupo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Meshchini da jeste.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARPologija Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 u austriji kostaju 13ft 3,5lbs 300e I kod nas ce biti ta cena kada stignu Bez da me neko shvati pogresno, ali, da nije to malo preskoupo? Pozdrav Nebojsa, ne shvatamo te pogresno i mi smo na prvu slicno reagovali, ali evo nekog sadasnjeg naseg misljenja. Ako merimo po brendu koji ih izbacuje sigurno DA, jer se Prologic do sada prezentovao samo u srednjoj klasi pa smo ga tu negde i navikli. Ako merimo po kvalitetu-ceni blanka i opreme sigurno je NE, zato sto stapovi brendova koji imaju cenu 350-400+e imaju slicni ili klasu nizi - jeftiniji blank i opremu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Ja prodajem moje Greys motke i uzimam ove. Ipak je prologic daleko kvalitetniji i jeftiniji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Pozdrav Nebojsa, ne shvatamo te pogresno i mi smo na prvu slicno reagovali, ali evo nekog sadasnjeg naseg misljenja.Ako merimo po brendu koji ih izbacuje sigurno DA, jer se Prologic do sada prezentovao samo u srednjoj klasi pa smo ga tu negde i navikli.Ako merimo po kvalitetu-ceni blanka i opreme sigurno je NE, zato sto stapovi brendova koji imaju cenu 350-400+e imaju slicni ili klasu nizi - jeftiniji blank i opremu. Ma ne sumnjam ja da je to top kvalitet, ali, sto Ti/Vi rece:Navikli smo da je ProLogic, bez obzira na zavidan kvalitet, uglavnom bio u vrlo pristupacnom cenovnom rangu! Ako se ne varam, do sada je najskuplji stap kostao ne vise od 150 eur, a imao je kvalitet za daleko visu cenu...Moguce je da su i sa ovim modelom takodje u nizem cenovnom rangu nego sto je to realno (ili uobicajeno kod izvikanih firmi), ali je za mene/nas to malo iznenadjujuce?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts