Sale-Kg Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Da li je neko koristio Water Wolf Underwater Camera 1.0?Utisci i zapazanja.......?Interesuje me da li moze da se koristi na vecim dubinama i kakvog je kvaliteta slika konkretno za nase vode(Dunav....divlja jezera) na dubinama preko 4-5m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 A jel bi stvarno imao muda da zabacis to na Dunavu? Ajd komercijale i nekako, ali na divljoj vodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 A jel bi stvarno imao muda da zabacis to na Dunavu? Ajd komercijale i nekako, ali na divljoj vodi?Na proverenom mestu da.....a za nepoznata mesta ne bih je zabacio sigurno....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Brate to su stvari za komercijale, (moje licno misljenje) a na divljoj vodi mala greska i ode investicija od 155 eura u nepovrat. I sve sto mozes kasnije da gledas, jest, odakle je vedro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Ovo je za more prava stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Lepo izgleda ali na dubini od 4-5 m sta se vidi dole sem mraka??Kao sto neko rece investicija koja nece dati najbolji rezultat svoje kupovine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts