lazar012 Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Vidim da o ovim stapovima nema nista konkretno pisano.Mislim na staru seriju Hyperloop,ja koristim 3lbs 12ft-a.Voleo bih da cujem i misljenja ostalih sarandzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Zaboravio sam slike da stavim,imam 3 stapa,jedan mi je u rezervi Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 ovi stapovi me vezuju za pocetak bavljenja saranskim ribolovom i naravno prve upecane sarane,ok stapovi mada su serije bx bolje uradjene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted December 6, 2014 Author Share Posted December 6, 2014 (edited) Moji su ako se ne varam ax. Edited December 6, 2014 by lazar012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rascmarivac Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 ako se nađu jeftino, odlicni stapovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted December 13, 2014 Author Share Posted December 13, 2014 Ako se nadju jeftino onda su dobri,a ako ih platim skupo onda nisu?Ja sam pitao kakvi su,koristim ih,trenutno mi zavrsavaju posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Ako se nadju jeftino onda su dobri,a ako ih platim skupo onda nisu?Ja sam pitao kakvi su,koristim ih,trenutno mi zavrsavaju posao.Pitanje ti je kao prvo skroz bez veze. Zasto,pa zato sto ti pitas druge da ti kazu kakvi su stapovi koje ti koristis i ti usput dajes odgovor zavrsavaju posao.Pa ako ti zavrsavaju posao sta cete ti onda saveti ili bilo sta drugo.Ako ti valjaju onda su dobri ako ti neodgovaraju onda nisu,neznam sta bi hteo da cujes od drugih? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rascmarivac Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Ako se nadju jeftino onda su dobri,a ako ih platim skupo onda nisu?Ja sam pitao kakvi su,koristim ih,trenutno mi zavrsavaju posao.Pa da naravno da nebih kupio nove jer za te pare bi uzeo neki drugi stap ali ako dobijes 3kom za 150€ ili da bolje pojasnim ako su ti takve mogucnosti finansijske onda je taj stap ok... naravno to je moje misljenje.. sent from mobile.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Ja sam za 3 stapa i 3 masinice platio 150e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen ZR Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Druze samo pecaj, bacaj i neboj se! olovo 90g i cepaj! nece puci stap sigurno. samo ih cuvaj i sluzice ti. pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen ZR Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 ja imam noviju seriju BX 12ft 3 lb. koristim olovo od 90g. ide i preko 100m ,sa shokom naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Ja bacam vise od 100g sa njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen ZR Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 moze i vise ali najbolje se ponasa sa 90g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Ne bacam uvek vise od 100g,u vecini slucajeva 80g,zavisi gde pecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Imao sam priliku da pecam jedan ribolov sa njima i mislim da su extra stapici u tom cenovnom rangu i nemam zamerku . Baca 100gr olovo preko 100met i sasvim korektan stap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rascmarivac Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Shimano je Shimano... ali naravno kolko para tolko muzike... sto je ok za te pare... ja osobno trazim vise od stapa ali stvarno ok stap... sent from mobile.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts