debeli sremac Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 desilo mi se da mi je halter izgulio jedan deo laka na drugom delu stapa , posedujem kmoru za farbanje ali nisam siguran koji lak se koristi za lakiranje , kako bi ga uradio da bude opet onaj stari. negde sam procitao kao lak za auta ali mi on nije toliko savitljiv !imali ko saznanja koji lak se koristi , na kojoj bazi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 MG servis0112754598 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 MG servis0112754598mislio sam sam da radim ali hvala na informaciji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Za lakiranje stapa koriste neki dvokomponentni lak,koliko znam.Halter se menja,meni je fuji naplatio mislim 12e,i 25e za lakiranje stapa.Mozda cena nije niska,ali mu je rad vrhunski!!! Moj savet ti je da se ne igras,ako ti je stalo do shtapa ako je trening,onda te podrzavam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Poliuretanski dvokoponentni lak je u pitanju ali ipak ti odnesi u MG servis.B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/All-Finishes Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 pa ja radim sa poliuretanskim lakovima ali za namestaj namenjeni , znaci trebalo bi da moze poliuretanski ali za auta . trpi vece deformacije. sad moram pogledati sta mi je Jane postavio verovatno neke smole Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 lepo procitaj pa posle pricajtu imash sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 desilo mi se da mi je halter izgulio jedan deo laka na drugom delu stapa , posedujem kmoru za farbanje ali nisam siguran koji lak se koristi za lakiranje , kako bi ga uradio da bude opet onaj stari. negde sam procitao kao lak za auta ali mi on nije toliko savitljiv !imali ko saznanja koji lak se koristi , na kojoj bazi ?odnesi stap kod Mikija covek radi profesionalno za male pare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 odnesi stap kod Mikija covek radi profesionalno za male pare .daj detaljniji opis coveka ili broj tel Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 MG servis0112754598iznad novog groblja. Cene su stvarno ok,servisa za 3 masine ciscenje i podmazivanje oko 1500din (bilo prosle godine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 daj detaljniji opis coveka ili broj telHAHHA, prica se vrti oko istog coveka, otac i sin, Goran i Miki,http://www.pikehunter.rs/component/content/article/104-mg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts