Limar Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Da odgovorim Pedji za Germine.....ja zivim u Pazovi i navescu primer da 99% Pazovackih sarandzija i Germinasa koji pecaju na Dunavu,dal camac ili obala peca bas na Germine,to jednostavno ne mozes promeniti....da sam prinudjen da biram izmedju Germine i nekog tamo levog stapa odabrao bih Germinu ali on pravu,Standard a ne ovosto danas Kinezi prodaju.....velika je razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Da odgovorim Pedji za Germine.....ja zivim u Pazovi i navescu primer da 99% Pazovackih sarandzija i Germinasa koji pecaju na Dunavu,dal camac ili obala peca bas na Germine,to jednostavno ne mozes promeniti....da sam prinudjen da biram izmedju Germine i nekog tamo levog stapa odabrao bih Germinu ali on pravu,Standard a ne ovosto danas Kinezi prodaju.....velika je razlika.slazem se sa tobom samo pravu nemacku i po mogucstvu 270 zelenu kojoj nista ne mozes a pritom mozes povuci i traktor da ne pukne a nevodis joj racuna jer i da je zgazis nista jij nije a mozes je naci do 20e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Ljudi ovde placaju crvenu Germinu sa plutanom drskom i po 50e komad ,tesko je naci ocuvanu a vole je kao ovde sto vole Fri Spirit :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Mislim da je neunistivost germine u kombinaciji sa cenom objasnjenje za taj fenomen.... Mada neki ljudi iz mog okruzenja koji su pecali nekada na germine i kleli se u njih nikada nisu pecali na druge stapove...kada su probali neke novije tehnologije brzo su germine zaboravili....ali je tacno da je mozes sve osim zgaziti kolima...sve ce preziveti bez posledica...nece se slomiti u zabacaju ni sa 200gr olovom, ni u kontri...cak ni udarcem nenamernim u ivicu camca...mislim da im ovo daje prednost...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Pa bas to,ovi sto ih poznajem nece ni da cuju za nista drugo,ma nema sanse..oni imaju neki svoj fazon i mo's ga 'ebati :-D Tako isto recimo one stare pecarose sa Koviljskog rita nikad neces ubediti u nista drugo osim bambusa,svi se sprdaju s njima a ljudi vade ozbiljne ribe na to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 to je ista prica kao i sa dam quic masinama,mozes da stavis basie pored njegovih qiukovki on ce ti reci kako ti je to sranje i mozes ga **bati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 između Quick-a i basie i ja bi se pre odlučio za ovo prvo, još ako je 550N, ih milina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glod Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 između Quick-a i basie i ja bi se pre odlučio za ovo prvo, još ako je 550N, ih milina http://www.trofej.info/index.php/vesti/pribor/item/989-ribolov-legendarnih-deset-masinica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Gledajuci neku stariju ekipu koja kroti Dunavske sarane shvatih onu " u ruci Mandusica Vuka svaka puska ubojita " . Polako omatoricemo i mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glod Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Zavisi koliki je čamac i koliko vas je u njemu. Ako je čamac mali, kuku leke sa dugim štapovima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Kad pocne sezona ides samnom da vidis kako se peca na camcu,uglavnom su kapitalni primerci tezine 50-56kg :-DCamac poseduje naj savremeniji sonar dostupan na trzistu :-DSamo da vas medvjed ne zaganja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts