ivanpb Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 imam problem kao da uparim bazu sa signalizatorima prologic vts tzv betmeni sa bazom....?,i ukoliko je problem u bazi zna li neko nekog majstora koji to radi popravlja i slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Nesto ti je crklo,svaki komplet je uparen,nema stelovanja....imao sam takve davno i jedan mi je opalio od udara groma,ima jedan majstor u Pazovi ako se ne snadjes,ume da opravi .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanpb Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 Nesto ti je crklo,svaki komplet je uparen,nema stelovanja....imao sam takve davno i jedan mi je opalio od udara groma,ima jedan majstor u Pazovi ako se ne snadjes,ume da opravi ..hvala druze...covek koji mi je prodao mi rece da rade ali ima neko dugme u bazi pa se preko njega usteluju. ja kao probao ali nisam siguran u svoje znanje pa sam odustao. ako imas broj od tog majstora ne bi bilo lose da mi das da ga kontaktiram. hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Nema dugmici,upareni fabricki....broj ti ne vredi,recice ti donesi :-D0649995996 moj broj,javi se pa da vidimo kako dalje .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts