Бобан Нбгд Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 pa jer ovo brat joka sdraku mu poljubim na klipovima,a vlajko Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladica Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 znaci moci ce da se peca i nocu u ogradjenom delu?to je lepa vest za neku kampanju proslih godina je to bio najveci problem treba pakovati opremu i doneti ponovo na vodu pod uslovom da neko vec nije stao na mesto....A jel imate neki kontakt sto se tice kupovine dozvole i tih stvari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelecarp Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 znaci moci ce da se peca i nocu u ogradjenom delu?to je lepa vest za neku kampanju proslih godina je to bio najveci problem treba pakovati opremu i doneti ponovo na vodu pod uslovom da neko vec nije stao na mesto....A jel imate neki kontakt sto se tice kupovine dozvole i tih stvari? vladice, imas gore na prvom post-u br telefona. 064/9427238 Nikola Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladica Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 ne vidoh od silnog uzbudjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
dju_spider Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Dozvole za ribolov,Republika Srbija za sve vode i doplatna za Adu Ciganliju,info na tel.062 1866596 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Dozvolu uzeo,samo josh za adu da izvadim i rock^roll:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 ovo smo svi jedva cekali.Ja sam kupio obe dozvole i pristalica sam pokreta uhvati i pusti.Sve je to lepo i divno,samo neznam zasto u dodatnoj dozvoli i u usmenom predanju je bio dozvoljen ribolov u ogradjenom delu 24h a na terenu vas cuvari teraju u21h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Jbg, malo si platio. Srbija brate, trpi il udri gamad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Da li moze da se izvadi doplatna dozvola na licu mesta ili je potrebno pribaviti pre izlaska na vodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Da li moze da se izvadi doplatna dozvola na licu mesta ili je potrebno pribaviti pre izlaska na vodu?jedni kazu ovako, drugi onako... sve zavisi kako su raspolozeni ljudi koji sebe nazivaju ribocuvarima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 da li je moguce da je doplatna dozvola za adu ciganliju 2000din.? oderu te i posle ti ne daju da pecas nigde... tj daju ti da pecas u kavezu koji cesto nije otljucan nego moras da preskaces sa sve opremom... teraju te sa vode kad im dune, iz samo njima znanog razloga... i to malo vremena koje mozes da otpecas u kavezu moras da pazis da ne pogodis nekoga na pedalinu kojih ima najvise u ogradjenom delu koji je kao odvojen za pecarose... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 da li je moguce da je doplatna dozvola za adu ciganliju 2000din.? oderu te i posle ti ne daju da pecas nigde... tj daju ti da pecas u kavezu koji cesto nije otljucan nego moras da preskaces sa sve opremom... teraju te sa vode kad im dune, iz samo njima znanog razloga... i to malo vremena koje mozes da otpecas u kavezu moras da pazis da ne pogodis nekoga na pedalinu kojih ima najvise u ogradjenom delu koji je kao odvojen za pecarose... 100% se slazem sa tobom doplatna 2000 din stvarno je mnogo jer na vodi vaze neka druga pravila a ne ona po kojoj kupujemo doplatnu jer je gazda JP Ada Ciganlija i pri tom ne mozes da pecas gde hoces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 ja sam nešto čuo da će doplatna za Adu biti 1000 din, mada nemogu da potvrdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 predivna voda na kojoj provodim dosta vremena zato sto mi je u komsiluku i u kojoj ima mnogo lepih riba kapitalnih ali je tuzno sto se ovo jezero ne poribljava i malo vise cuva od hijena koji dolaze na to jezero i kradu ribu a ova voda kada bi se cuvala i poribljavala po meni bi bila jedna od najacih takmicarskih voda u evropi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 predivna voda na kojoj provodim dosta vremena zato sto mi je u komsiluku i u kojoj ima mnogo lepih riba kapitalnih ali je tuzno sto se ovo jezero ne poribljava i malo vise cuva od hijena koji dolaze na to jezero i kradu ribu a ova voda kada bi se cuvala i poribljavala po meni bi bila jedna od najacih takmicarskih voda u evropiNa svetu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 konacno da nesto lepo cujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ovakvo jezero u centru grada i ovakvu lepotu nema niko na svetu ,,voda je izmisljena za saranski ribolov ,,,samo je tuzno sto nema ko da je cuva i poribljava,,,,zalosno za ovakvo jezero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts