Carp Yo Yo Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Matke dosao da nalozi i ode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 A koja je razlika izmedju behra i delkim/foxa ? Ako delkim i fox imaju toliko mana koliko procitah ovde, zasto ljudi daju tolke pare na njih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 A koja je razlika izmedju behra i delkim/foxa ? Ako delkim i fox imaju toliko mana koliko procitah ovde, zasto ljudi daju tolke pare na njih?ma nema razlike sve je to isto samo pise drugacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paponja-carp Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Info kome treba Fishermans partner Wien Fox - Micron NTX-R Presentation Set 3+1 -699€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Da, sad ce da krene da im pada cena, jer ce uskoro verovatno novi model . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paponja-carp Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Standardno za Fox,u zadnjih 10 godina iz njihovog programa jedino je skypod odrzo cijenu cak i poskupio,a sve drugo stancaju ko ludi i obaraju sami sebi cijenu!Ja sam prosle sedmice uzeo Merodov Fox Horizon XT za 99€,a do prije mjesec je kosto 239€ pa ti sad vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 A jer padaju stapovi i masine ako padne nesto od masina tako drasticno ti javi na vreme da uzmemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Paponja a gdje ima Fox Horizon XT za 99e ,ajde javimi.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paponja-carp Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Fox horizon xt imas u euro carp do 31.1.2015 pa cjeni od 99€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Puno hvala taman sam ga gledao kod Davida u Fischermans Partner za 200ePozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paponja-carp Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Hehe eto vidis pomogo sam ti jedino ako cuj drug David tesko meni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Danas sam kod Davida na kavi necu mu nista reci,i jesili probo kescher jel drzi onaj stap kad se usteka u onaj produzetak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paponja-carp Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ma drzi extra je odusevljen sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 ako ste zavrsili o meredovima da se vratimo na temu delkim,cs pa stari fox , novi ni za k.... nisu kazem samo za ono sto sam isprobao i mislim da je najbolje resenje vibro bar se meni ne svidja tockicevo i ganicu je nekada delkim bio broj 1, a sad ga kudi i proklinje... tako ce i moj drug tito vremenom da uvidi sve njegove nedostatke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Auuu...Milanche?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 ako ste zavrsili o meredovima da se vratimo na temu evo i ganicu je nekada delkim bio broj 1, a sad ga kudi i proklinje... tako ce i moj drug tito vremenom da uvidi sve njegove nedostatke eto vidis isprobao i jedno i drugo pa video da ovo drugo nije ni za k... pa se vratio na ono prvo. Ja sam u startu i rekao da sam isprobao sve i mogu doneti sud a ne neko ko nije probao da prica price od drugara brata i komsije .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 ja sam druze bio taj koji je imao prvo delkime a zeleo foxa pa uzeo fox m ili mx . A onda sam opet zeleo txi pa uzeo njih a zeleo rx ili sx i tako par puta dok nisam dosao do starog modela rx i sad nezelim nikad delkima . Kao sto uopste nisu isti stari rx i novi rx tako i delkimi nisu isti.Svako ima svoj ukus ali kad bi trebao da dam rx i da se vratim na delkime nebi pre bi uzeo nesto bas jeftino poput spro .evo milance ja nista ne poricem sta sam reko i stojim iza toga . A ostali ce doci do tog zakljucka kad budu menjali i testirali Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 xaxaaxaxaxaxa nepopustas gane prijatelju .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 xaxaaxaxaxaxa nepopustas gane prijatelju .... pa vidis brate da me ne popustaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 xaxxxxaxaxaxaxaxaxa ... Salim se malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 eto vidis isprobao i jedno i drugo pa video da ovo drugo nije ni za k... pa se vratio na ono prvo. Ja sam u startu i rekao da sam isprobao sve i mogu doneti sud a ne neko ko nije probao da prica price od drugara brata i komsije ....ne kazem da nisi probao i jedno i drugo, samo si tada delkima stavio na prvo mesto a fox na trece... ne znam kako si u bilo kom trenutku mogao da stavis kao najbolji izbor nesto za sta sad smatras da je k... nemoj pogresno da me razumes, sto se mene tice sasvim je normalno promeniti misljenje... ali zato nemoj biti iskljuciv po bilo kom pitanju... jer evidentno je boza na osnovu tvog iskustva mogao da donese odluku na kojoj mu sad mu zameras... evo popustam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATKE Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Matke dosao da nalozi i ode Nisam druze evo KRLE ima oba kompleta dace mi da probam i jedne i druge ,evo da iskoristim priliku da mu se zahvalim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 nema na cemu Matke...samo bi te zamolio da malo sacekamo da prodje ovo lose vreme,pa se vidimo negde na vodi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Da sam tester firmi delkim ili fox mozda bi ih mjenjao,ovako delkim dokle god radi pa kasnije kad se pokvari ( ako se pokvari ) opet delkim. Tamam posla da ja mjenjam i testiram signalizatore da bi nekome na forumima ili u drustvu mogao da govorim iskustva sa tom opremom ili jos smijesnije,da mi razlog za to bude da iskljucivo ja budem upravu jer sam potrosio silne pare na testiranje. Znaci pre pre smijesno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 I koji je na kraju bolji Fox ili Delkim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts