ganic Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Kad si me vec pitao da ti odgovorim. To sto sam bozi pisao na pp to je bilo dana kad je on vec kupio pistalice a ja nisam znao i dao mu savet sta i kako jer znam dokle ide rasprava ide sa delkim -fox ili shimano daiwa. Znaci pp sam mu pisao pre mog izlaganja na tu temu ali kad se vec zajebo... .... onda sam poceo i da pisem. tako da to je trebao da ti napise a ne da ja zastupam to sta ja imam , a na dalje nepise ni njemu ni bilo kome ni pp ni ovako jednostavno neka se uce na svojim greskama kad su toliko pametni i takvi kakvi jesu.... nastavljam dalje mozda cak i pisanjem kontra od onog sto mislim ili cutim kao i mnogo njih koje znam ovde na forumu a imaju jako veliko iskustvo. Verovatno su i oni imali ovakvo moje iskustvo..... nastavljam sa zezanjem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Kazes Century ili Free Spirit...hmmm Moj glas za CMW Bad Boy! Svaka ti je ko Njegoseva,CMW pa tri prazna mesta a onda ostali Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Svaka ti je ko Njegoseva,CMW pa tri prazna mesta a onda ostali neces li za par godina da se predomislis kao za fox i delkim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 neces li za par godina da se predomislis kao za fox i delkim Problem je sto nema dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Harrison 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Kad si me vec pitao da ti odgovorim. To sto sam bozi pisao na pp to je bilo dana kad je on vec kupio pistalice a ja nisam znao i dao mu savet sta i kako jer znam dokle ide rasprava ide sa delkim -fox ili shimano daiwa. Znaci pp sam mu pisao pre mog izlaganja na tu temu ali kad se vec zajebo... .... onda sam poceo i da pisem. tako da to je trebao da ti napise a ne da ja zastupam to sta ja imam , a na dalje nepise ni njemu ni bilo kome ni pp ni ovako jednostavno neka se uce na svojim greskama kad su toliko pametni i takvi kakvi jesu.... nastavljam dalje mozda cak i pisanjem kontra od onog sto mislim ili cutim kao i mnogo njih koje znam ovde na forumu a imaju jako veliko iskustvo. Verovatno su i oni imali ovakvo moje iskustvo..... Znas ti dobro na sta ja mislim. Normalan covjek bi se sjebao za onakav savjet. Nadam se da nisi isjekao vene sebi jer te momak nije poslusao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Znas ti dobro na sta ja mislim. Normalan covjek bi se sjebao za onakav savjet. Nadam se da nisi isjekao vene sebi jer te momak nije poslusao. mlad je naucice ima vremena jos punoooo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Problem je sto nema dalje ma uvek ima dalje ali neko nekad preskoci nesto pa se vrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Harrison Da svaba ne napravi ove sigurno bih bio ponosni vlasnik Zero D Harrison-a,bruka kakvi stapovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 da malo obnovimo temu ...danas sam na becmenu imao prilike da vidim milanceta na delu sa delkimima.....stvarno covek ima problem nece da piste ali nasli smo zasto neko mu je izmesao delkime i sad nezna koji mu je desni a koji levi ....kad god levi delkim postavi na desnu stranu rod poda ima problem delkim nece da radi ....sad sam mu objasnijo i nece vise dolaziti do ove zabune nadam se .....pozz. za milanceta i svadjalicuAko sam negde NE sastavijo sa CU vise NECU stvarno .... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 zato sam ribu vadio samo na srednji stap, inace bi bilo jos bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 zato sam ribu vadio samo na srednji stap, inace bi bilo jos bolje eto vidis da riba jede i pravo ispred tebe,nema potrebe da pecas vise samo sa strane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Kod mene nema problema, jede gde god zabacim ...ali za tu lovu mora da svira i ugasen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Kod mene nema problema, jede gde god zabacim... Uuu, siledzijo jedan!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovanovici Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Prijatelji trebam pomoc,imao sam do sad 3 delkima txi plus purpurna i bazu i sve je radilo kako treba,kada sam skupio pare kupio sam novi delkim, naravno u radnji u Madjarskoj i hteo sam da povezem i taj 4-ti sa bazom ...medjutim baza ga uopste ne prepoznaje .Pokusao sam da restartujem pa opet sve nanovo ali nema vajde.Zna li neko kako da resim problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Vezui ga za drugu boju na bazi,mislim da je 3 na istoj boji maximum,ali mozda i gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovanovici Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Moze 4 indikatora na jednu boju,ali ni to ne pali..probao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 kupio si jos jedan TXi?...jedino sto moze biti to je da nije ispravan ako sve radis kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Prijatelji trebam pomoc,imao sam do sad 3 delkima txi plus purpurna i bazu i sve je radilo kako treba,kada sam skupio pare kupio sam novi delkim, naravno u radnji u Madjarskoj i hteo sam da povezem i taj 4-ti sa bazom ...medjutim baza ga uopste ne prepoznaje .Pokusao sam da restartujem pa opet sve nanovo ali nema vajde.Zna li neko kako da resim problem ?kupi fox 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 ako ovo na YouTube nisi pogledao evo kako se ukodirava centrala sa indikatorima http://www.youtube.com/watch?v=izx-t2JzdLc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 ajde ljudi zapostavljate temu fox-delkim ili nesto bolje od ovoga postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Fox i delkim su za one koji nisu culi za ensoniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 da malo obnovimo temu ...danas sam na becmenu imao prilike da vidim milanceta na delu sa delkimima.....stvarno covek ima problem nece da piste ali nasli smo zasto neko mu je izmesao delkime i sad nezna koji mu je desni a koji levi ....kad god levi delkim postavi na desnu stranu rod poda ima problem delkim nece da radi ....sad sam mu objasnijo i nece vise dolaziti do ove zabune nadam se .....pozz. za milanceta i svadjalicuAko sam negde NE sastavijo sa CU vise NECU stvarno ....Auuuu, meni nista nije jasno. Pa mogo je da okrene rod pod naopako i onda bi resio problemmmmm.....???????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brane 87 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Fox..Gledajuci druga iskustva i sagledavajuci razne situacije kada je rec o indikatorina iskreno ja sam za Fox.... jedno je definitivno da ces sigurno dosta manje cuti za njih da su se kvarili u odnosu na Delkime...toliko... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darxx Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts