davidgrujic Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 uzeo sam kesu ovoga mixa na rasprodaji pa me interesuje sa kojim aromama da ga pravim i ako je neko koristio neka kaze kako mu je pokazao,pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Ako prevedes text koji je dala firma uz ovaj mix videces da je to odprilike mesni mix:''• Kombinacije koje se lako rolaju napravili smo sa najkvalitetnijim komponentama koje se mogu naći u industriji kućne ishrane, hrane za kućne ljubimce i hrane za ribu • Prirodan izbor, bez izmotavanja • Miksevi koji će loviti ribu cele godine bez obzira na temperaturu vode • Rastvorljivi, rolaju se do bola • Crustacean - Osnovni sastojci: Arktički račići (Krill), Gamarusi (porodica rakova), Mysis (porodica rakova), topivi riblji protein, koncentrat jegulje (Sandeel), danski jajčani protein (albumin), punomasna soja, pirinčano, pšenično i kukuruzno brašno i griz'' - PREUZETO sa Al Carponeovog sajta Ja bih isao kombinaciju aroma 80% mesnu a sekao sa 20% vocnom aromom......Naravno i ja bih voleo da cujem ako je neko probao ovaj mix da nam izlozi svoje utiske..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Ja sam pravio Crustacean mix sa Prologicovom Shelfish aromom i sekao sa Plumom ( Nutra), uz dodatak Prologic Food Powder Soluble Fish Protein i Liver pudera jela ga je riba fino. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts