Aleksandar Aca Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ljudi imam problem imam dosta navedenog mixa od nutrabaits , pravio sam vise varijanti i jede mi odma dan dva i posle stane dok ne promenim mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 A sta ti se desava kada promeniš mesto riba ti jede ili ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Isto kao i Red Hering :-D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Aco nista nam ne odgovaras? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Da li neko moze dati bar neku naznaku kako ste pravili ovaj mix za nase vode?Da li je dovoljno mix+aroma blue oyster i eventualno glm i neki amino ili vam je nesto drugo radilo? pozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 kada promeni mesto jede mi riba opet dan dva Krle , tako je slicno kao red hering nekad , dok je bio dobar napravis mamac od cistog red heringa i riba ga jede sad nema sanse nikakve jede u zaostatku kao triga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 kada promeni mesto jede mi riba opet dan dva Krle , tako je slicno kao red hering nekad , dok je bio dobar napravis mamac od cistog red heringa i riba ga jede sad nema sanse nikakve jede u zaostatku kao triga pa Blue Oyster je novi mix nije stari koliko znam,ne verujem da su vec napravili neku razliku u odnosu na onaj mix koji se prvi pojavio,kako ga pravis,da nisi nesto zajeb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 pa ne znam Krle mozda ce mi neko reci gde sam se zajebao , jeste nov je mix ja sam ga odma uzeo u startu i radio sa njim nisam napravio neke uspehe , jel si ga probati ti mozda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 nisam nazalost,ali ne sumnjam da ga je neko ovde na forumu koristio,mozda ce neko nesto reci mada u to sumnjam ovde svi svoje recepte cuvaju ili ne zele da ih iznesu da ne bi postali predmet sprdnje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 nisam nazalost,ali ne sumnjam da ga je neko ovde na forumu koristio,mozda ce neko nesto reci mada u to sumnjam ovde svi svoje recepte cuvaju ili ne zele da ih iznesu da ne bi postali predmet sprdnje pa ja se nadam da ce neko nesto da napise ili barem da me uputi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 nisam nazalost,ali ne sumnjam da ga je neko ovde na forumu koristio,mozda ce neko nesto reci mada u to sumnjam ovde svi svoje recepte cuvaju ili ne zele da ih iznesu da ne bi postali predmet sprdnjeSa takvom praksom da se ozbiljne teme izvrgavaju ruglu na forumu je dosao kraj. Takve stvari se vise nece tolerisati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jesi probao da ga seces sa 3d miksom?Skoljka vamo skoljka tamo...Meni je jedan nas poznati sarandzija profesionalac rekao da tako on miksa i da ima jako dobre rezultate. Cak je i boilu nazvao prema modelu auta. Ne znam kakve to veze ima ali da jede jede...i sada i kasnije. Probaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Team GM Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 (edited) Ja koristim B.O. i s proleca a i leti kad daje najvise rezultata ali sa svojim miksom... Probaj da ga preseces sa nekim zacinom,to ja uvek radin a leti pecam i sarane i amure na njega... A i u kasnu jesen mi se lepo pokazao kad nista drugo nije htelo da radi ta boila mi je radila! Edited April 11, 2015 by Team GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts