goksi66 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Pozdrav svima, ja sam Goran i iz Gornjeg Milanovca, ribolov mi je hobi ali verujem kao i Vama sve vise nacin zivota.Prve izlaske na vodu pamtim i ako sam imao svega sedam-osam godina a na njih me je vodio deda. Pecala se tada, kakoje mi u ovim krajevima zovemo, krkusa i to na glistu kada voda nadodje. Naprednija varijanta je bio klen na svitca ili skakavcai to na "pec", njega i danas danji volim da osetim na udici ali i njega i krkuse sve je manje u nasim vodama te se i ja kao i Vipitam samo "Zasto?" a odgovore svi znamo. Usledili su izlasci na jezero, beovice,babuske, deverike ali afiniteti su rasli pasam se okrenuo predatorima smudj, stuka, som. I kao sto i u zivotu svakoga od nas biva tek sa zrelijim godinama ulazimou prefinjenost tako sam i ja zavoleo SARANA i saranski ribolov, i evo me tu sa Vama. Novajlija, da prihvatim svaki savet anadam se i podelim neko iskustvo.BISTRO!Kad god Uhvati i pusti - Catch and release 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Dobro dosao Goksi.Nemoj se ustrucavati da pitas ima ovde vrsnih sarandzija koji imaju odgovor na svako pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 dobro nam stigo gogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Dobro dosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Veliko Vam hvala svima na srdacnoj dobrodoslici.Mislim da svi cekamo malo toplije vreme pa da se nadjemo na vodi i cujemo jedni druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts