carpist Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Pozdrav drustvo,interesuje me da li je neko koristio Mainline arome za divlje vode i koje su mu se pokazale lovne, i posto sam cuo da su bas jake koliko dozirate po kilu mixa , hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Zavisi druze koja aroma. Neke su slabije, a neke jace. Na svim njihovima aromama pise da se doziraju 5 ml na 500 grama mixa (bar ove koje ja imam). Za neke je to, po mom misljenju mnogo, a za neke cak malo. Opet kazem zavisi koju ces da koristis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Ja sam koristio na DTD u strawberry zest i imao sam uspeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukovi sa Uvca Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Ja koristim Mainline Strawberry Jam vec dve sezone i sa njom secem SBS-ov Squid Octopus.Prosle jeseni sam imao lepe rezultate na Uvackom (Sjenickom) jezeru.Inace jako lepo mirise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Ja koristim Mainline Strawberry Jam vec dve sezone i sa njom secem SBS-ov Squid Octopus.Prosle jeseni sam imao lepe rezultate na Uvackom (Sjenickom) jezeru.Inace jako lepo mirise.koliki su ti bili sarani na sjenickom jezeru? Ja planiram ove god da posetim to jezero na par dana pa da znam sta mogu da ocekujem, Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukovi sa Uvca Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Kolega Hari,uglavnom uzimaju oni do 5 kg,moj naj veci je bio 7,5 kg,ali ima i puuuunnnoooo velikih i debelih sarana.Problem je sto ima puno ovih sitnijih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Hvala kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts