berisic Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 http://www.dodaj.rs/f/1s/5a/1sa96rKp/mi18missile-characterist.jpg https://www.youtube.com/watch?v=TjkIrniIN4c 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
youngcarp Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Uopste ne ulazim u to dal je funkcionalno ili ne jer sam jos uvek "zelen" i nisam je probao, ali ljudi puno mi srce kad vidim da i nase gore list moze da napravio ovakav dobar i profi video kao da gledamo UK opste poznate marke.. ???????????? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Uopste ne ulazim u to dal je funkcionalno ili ne jer sam jos uvek "zelen" i nisam je probao, ali ljudi puno mi srce kad vidim da i nase gore list moze da napravio ovakav dobar i profi video kao da gledamo UK opste poznate marke.. Potpuno se slazem.Jos me zanima gde se moze nabaviti MI18MISSILE? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Potpuno se slazem.Jos me zanima gde se moze nabaviti MI18MISSILE?http://www.carp-system.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Potpuno se slazem.Jos me zanima gde se moze nabaviti MI18MISSILE?Ima kod Brace u Kikindi. Covjek salje sigurno pouzecem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Ima kod Brace u Kikindi. https://www.octopus.rs/ Covjek salje sigurno pouzecem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Nadam se da su otklonili sve nedostatke koji su imali na onu prvu raketu sa istim principom okretanja, katastrofalno losa bila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Uopste ne ulazim u to dal je funkcionalno ili ne jer sam jos uvek "zelen" i nisam je probao, ali ljudi puno mi srce kad vidim da i nase gore list moze da napravio ovakav dobar i profi video kao da gledamo UK opste poznate marke.. da neznam cija je raketa mislio bi da su je englezi napravili....od dizajna do objasnjenja na engleskom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
youngcarp Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Sremac slazem se sa tobom, naravno da prvo treba imati na srpskom pakovanje (makar uputstvo) i tu si apsolutno upravu ali ipak svaka im cast i na engleskom izdanju, mozda se dobro probiju na evropskom trzistu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 a jel englezi imaju na nemackom mozda ili nedaj boze srpskom uputstvo.u sustini ako valja netreba ni jedna rec .al stacu kad ja volem svoje pa kad vidim na srpskom etiketu u Nemackoj a jos kad valja proizvod a meni srceeeeeeeeeee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ncvele Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 koja li je cena ove rakete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 koja li je cena ove rakete790.00rsd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Prvi put da sam od Vasila cuo neku glupost ni prva raketa nije bila katastrofa a ova je perverzija Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Prvi put da sam od Vasila cuo neku glupost ni prva raketa nije bila katastrofa a ova je perverzija Послато са SM-N9005 уз помоћ ТапатокаMARADIK :15-ti zabacaj se neokrece doticni je lagano skida i bosom nogom nabija u pesak i lomi ...ja begam sto je sigurno sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 prva raketa nije bila katastrofa ali nije bila ni daleko cesto se nije odkacinjala narocito kad se kanap natopi vodom ,bilo je primeraka koji su leteli u krivo i koima se zica krivila cak ni zavrsna obrada nije bila vrhunska .novi model nisam imao prilike jos da vidim ali po slici cini mi se da je bar zavrsna obrada bolja ,samim tim i kvalitet .bez obzira kupicu bar jednu ako zbog niceg drugog zato sto je nas proizvod a i cena je pristupacna .. samo za kuma : -okrenuti raketu vrhom(ono crveno) na dole i u perforiranu cev ubaciti pripremljen spod ili boile (pelet).zakaciti crvenu kuglicu kao na staroj posto znam da si je imao i mozes da krenes sa hranjenjem pozzz kumeeeeeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 ljudi kanap je dobar . ja okacio na drvo jednu pre 4 godine eno je jos visi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 ljudi kanap je dobar . ja okacio na drvo jednu pre 4 godine eno je jos visitrebao si probati i ti ,ko zna mozda izdrazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 sala,nemoj uzeti za zlo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jako podseca ovako na oko na Aliena,bila bi fora da bude dobra kao Alien a cena ekstra :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jako podseca ovako na oko na Aliena,bila bi fora da bude dobra kao Alien a cena ekstra :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Iznosim samo svoja zapazanja o toj prvoj raketi, neznam zasto bi to bilo glupost.Kupio sam nekoliko tih raketa jos kada su izasle od Brace, nijedna nije valjala- gore gde se kaci kuglica zica nija bila savijena kao sto je kod Aliena i ova sad nova- to ne savijenje dovodi do treperenje rakete kada se baca, najlon nije u osi sa raketom nego malo pomeren, let rakete je bio uzasno los i neprecizan- cesto se nije otkacivala pri vadjenju- zavrsna obrada losaOstali smo razocarani svi koji smo to narucili, evo ima ih kod nas jos, niko ih ne kupujeSta je sad glupo?Nemam nista protiv lepih stvari za nas hobi bez obzira odakle potice http://i59.tinypic.com/23l1isz.jpg I sad ce me neko ubedjivati da je ovo bila dobra raketa?Ajde nemojt molim vas, pa nismo samo jednu proba 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Ljudi su vezivali lastik na dva kraja kanapa da bi povuko nazad kuglicu kad padne u vodu i lakse se otkaci ali nikome nije palo na pamet da savije malo zicu i da najlon bude u centar rakete.To bi trebalo Alien da patentira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zr Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Nova raketa je sasvim korektna... Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zr Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Danas smo je bacali, lepo leti, lepo ide nazad... Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus1 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Ljudi su vezivali lastik na dva kraja kanapa da bi povuko nazad kuglicu kad padne u vodu i lakse se otkaci ali nikome nije palo na pamet da savije malo zicu i da najlon bude u centar rakete.To bi trebalo Alien da patentira Taj sistem je osmislio ribolovac iz Hrvatske inače dugogodišnji takmičar i nekad kapiten reprezentacije.Zašto on to nije patentirao ne znam ,ali u originalu žica je savijena . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts