Limar Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 E to,hahhaahha,dugo su radili na testiranju,hahhaahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Ako neko od kolega moze da posavetuje u vezi secenja mixa,gotovog,Sbs Catcher O&S,sa domacim brasnima(sojino,kukur.,griz,mleko u prahu...itd) da lepo radi na slob pecanju,kao i Ready Quest Base Mixa Sbs M1(slob+takmicenje),u procentima.Hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Ja sam recimo m1 sekao sa club miksom 70/30 i super je pecao. Takodje jedna od varijacija m1 40%, m1 metod mix 30% i club mix 30%. Sa domacim brasnima nisam sekao pre svega jer neznam tacan sastav miksa. Sto se tice s&o bolje koristi solarov, bolji je dosta od sbs. Njega sam isto sekao sa club mixom i nema greske. Kad sam radio sa domacim miksevima pravio sam isto neke moje varijante tih mikseva ali bez mesanja sa gotovim miksevima Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Хвала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinbe Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Pozzz svima dali je neko voljan da napise neki recept za mesnu boile za komercijalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Zavisi da li hoces recept za domaci mix ili kupovni. Evo, npr. ovo sto je napisao kolega Shoga za M1 secen sa Club mix-om ti nije losa polazna osnova, samo sto je malo skuplja varijanta. Ali verujem da bi se dobro pokazao na komercijali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 A ima li neki recept za domaci mix ? Poklonik sam domacih mikseva Link to comment Share on other sites More sharing options...
coja Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Fish protein 25 %(zamena za riblje brasno)pelete za sarana 35 % (subotica) mleko telici 10 % (Panto,yosera) soja 5% (Bio pro 32) pticija hrana 5% (zuta ,crvena ) kuk brasno 5 % psenicni griz 5%so 2%secer 2% (fruktoza)stimulator za svinje 2%(indy star)egablumin 2%lacktabumin 2%Aroma nema potrebe i moze, mozes beskonacno puno da hranis pogotovo preko 12 stepeni voda, sto duze pecanje to bolje.. Boila prihvatljiva za svaki dzep i koliko ti gog izgledala skromno i jalovo probaj bez predrasuda i dodavanja bilo cega... Bistro 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Jel neko probao whey protein za bildere da stavlja u mix?Mislim da ne bi shkodilo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Jel neko probao whey protein za bildere da stavlja u mix?Mislim da ne bi shkodilo...Koliko sam skontao citajuci od tog wheya za bildere ispadne pop up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Koristi se u miksevima kao mlecni protein. Boile nece proplivati ako se ne preteruje u doziranju. Mislim da 5-10% nece napraviti pop up boilu. Mozda neku sat pat varijantu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Jel neko probao whey protein za bildere da stavlja u mix?Mislim da ne bi shkodilo...slobodno stavi u miks whey i to u ovim dozama koje je shoga napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Pre svega,hvala Coji na odgovoru. Ljudi,igrom slucaja,popio sam dosta whey proteina ranije,dok je trening bio moja svakodnevnica. 100% znam da je termolabilan,sto je i naglaseno na svakoj deklaraciji. Mislim da biste kuvanjem istog samo dobili placebo efekak,koji utice na vas,ne na sarana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Pozdrav kolege,nov sam na forumu pa me interesuje misljenje za recept za Kasapsku Adu.Club mix-300grS&O mix-150grZuta pticija-40grCrvena pticija-10grBetain melegov-3grOficial secret s&o-pola kasikeZasladjivač superzoet vde-1grGlm solar-2grStimulin amino solar -5mlEsterblend12-0.50mlS&omiris dt-1ml4jaja Kasika soli------------Posle kuvanjaStimulin amino-1mlEsterblend12-0,25ml 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Sta mislis da ces dobiti sa 0.25ml Esterblenda? 1ml Stimulina? GLM Solar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Pozdrav kolege,nov sam na forumu pa me interesuje misljenje za recept za Kasapsku Adu.Club mix-300grS&O mix-150grZuta pticija-40grCrvena pticija-10grBetain melegov-3grOficial secret s&o-pola kasikeZasladjivač superzoet vde-1grGlm solar-2grStimulin amino solar -5mlEsterblend12-0.50mlS&omiris dt-1ml4jajaKasika soli------------Posle kuvanjaStimulin amino-1mlEsterblend12-0,25mlzavisi u koje vreme se peca i da li pravis za hranjenje ili za udicu ali u svakom slucaju meni se ovo svidja... ta pticija manje vise nebitno dal` zuta dal` crvena, dal je stavis ili ne... betain bi povecao na 5g, superzoet na 2g a e12 bih smanjio na 0.25ml mada i ovako verujem da ce da peca na dlaci... glm ne moras, posebno ako ne hranis ovom boilom... official secret pretpostavljam da mislis na kasicicu a ne na kasiku... spolja bih izbacio e12 osim ako ne pravis samo za udicu... stimulin mi je ok 1ml preko, na pola kile miksa... dodatni signal, po meni ne treba vise kad je stimulin u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 (edited) Hvala na misljenju i na savetu,mislio sam i da hranim sa ovom boilom.Pravio sam je za prolece Edited January 26, 2018 by Igor123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draza Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 A koju kolicinu boila prelivas sa 1,25ml tecnosti? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Hvala na misljenju i na savetu,mislio sam i da hranim sa ovom boilom.Pravio sam je za proleceZa prolece bolje(po meni) da si odradio neko voce a ako bas zelis da u boili imas proteine zivotinjskog porekla u vocni mix mozes ubaciti riblje brasno,brasno od racica ali u toj meri da ono ne preovlada sa mirisom i pokrije sve vocne note...Prelistaj malo forum,imas odlican bazni mix koji je kolega Kristijan cini mi se napisao.Ima dosta kolega koji pecaju Kasapsku adu,oni ce ti pomoci oko boile za prolece(nadam se). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Jel neko probao whey protein za bildere da stavlja u mix?Mislim da ne bi shkodilo...Stavljao sam ja, jako dobro se pokazalo.Samo uklapas npr.arome whey jagoda sa boilom jagoda itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Prelivam 500gr boila sa 1.25ml,i odgovor za Limara,glm je od nutrabaitsa,a za esterblend12 0.25 ml nisam smeo vise jel sam stavljao i u mix0.50 ml na 500gr mixa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Stimulin amino sam stavio u mix na 500gr 5ml,pa sam zbog toga prelio sa 1ml,takodje i sa esterblend12,bojao sam se da nebude prejak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 5ml E12 je sasvim ok za neku takvu boilu,nema potrebe za meces one doze 0.25 lebe mekani Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 ako ces da stavis 5ml e12 na pola kile miksa onda brate bolje pecaj na gumu... ja takvu boilu ne bih smeo da bacim u vodu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 ako ces da stavis 5ml e12 na pola kile miksa onda brate bolje pecaj na gumu... ja takvu boilu ne bih smeo da bacim u vodu Takodje :-) Eventualno 2ml ali to na neki zesce smrdljivi riblji miks.Evo jedan podatak za vas, ljetos kad sam pecao sa Kikijem na Peskari dipovao sam gumeni kukuruz u e12 i pogodite sta se desilo?1ml arome je istopio pola zrna gumenog kukuruza Djubre je toliko jako da jednostavno nije za igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts