max90 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Kad sam prije radio sa gotovim mixevima, gotovo uvijek sam bolje prolazio kada sam pomjesao par mixeva nego kad sam radio boilu na jednom od njih. To je moje zapazanje, koje ne mora nikome nista da znaci, ja samo kazem svoje iskustvo. Bistrooo isto tako . Pogotovo cist solarov red hering , go k nisam ulovio na to .Dal ti njihovi tehnolozi znaju sta rade ili ne , ovo nije pecalo i tacka . Vec kad se malo izmeni , izmesa onda je druga prica . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Oni svakako nisu tu da bi nam udovoljili nego da bi zaradili na nama. Ne postoji najbolje, jer da postoji napravili bi jedan mix a ne 1000 vrsta. Takodje ako je nesto "fabricki" ne znaci da je najbolje sto postoji. Tako ni fabricki punto nije najbolji auto. I sa moje tacke gledista nema razloga ne kombinovati gotove mikseve i pronaci svoju unikatnu kombinaciju. Sa druge strane sto Kristijan kaze ne vidim smisao "secenja" mksa sa 100g nekog drugog. Revolucije sigurno nema. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Bese mi omiljena kombinacija 3D/trigaI sta tehnolozi mogu reci na onaj balans,u koga ja neverujem,ugljenix h, belancevina,masti i sta tu ima jos.....kad se smuckaju ova dva mixa ili kombinacija od 4 mixa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 isto tako . Pogotovo cist solarov red hering , go k nisam ulovio na to .Dal ti njihovi tehnolozi znaju sta rade ili ne , ovo nije pecalo i tacka . Vec kad se malo izmeni , izmesa onda je druga prica .Preteska je rijec i previse im je dati tu titulu: TEHNOLOZI. To su samo obicni ljudi koji su imali tu srecu da budu rodjeni u odredjenim zemljama gdje imaju svega u izobilju pa tako i opcija da budu blize vatri i blize onima koji nam sve ovo u nasem finom i lijepom hobiju serviraju kao nesto sveto. Nikakvi oni nisu tehnolozi, goli k...c su oni za neke ljude sa balkana koji iz nicega naprave nesto, a kako bi tek i sta napravili da imaju sve dostupno kao i ti "tehnolozi"!? Ja dok sam pecao na te gotove mixeve shvatio sam da tu ustvari ima jako malo kvalitetnih mixeva i da svaki od njih ima jebeno veliki prostor za nadogradnju i nadovezivanje. Tek kada sam mjesao 3 ili 4 mixa sam dobijao ono sto bi se moglo nazvati lovnim mixem. Ljudi i previse gledaju u te proizvodjace kao da su Bogovi. Primjera je more i u izobilju da oni nisu nista posebno, nego samo neko ko je blize onome sto je nama jako tesko ili potpuno nedostupno. Daj ti meni opciju da ja sjedem u magacin sa 100 komponenti pa ces da vidis kakav sam ja tehnolog, kuraz palac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Jel zna neko gde ima da se kupe boile od Gama Baitsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Jel zna neko gde ima da se kupe boile od Gama Baitsa?Vidi kod kolege Nemanje Lazarevica Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Preteska je rijec i previse im je dati tu titulu: TEHNOLOZI. To su samo obicni ljudi koji su imali tu srecu da budu rodjeni u odredjenim zemljama gdje imaju svega u izobilju pa tako i opcija da budu blize vatri i blize onima koji nam sve ovo u nasem finom i lijepom hobiju serviraju kao nesto sveto. Nikakvi oni nisu tehnolozi, goli k...c su oni za neke ljude sa balkana koji iz nicega naprave nesto, a kako bi tek i sta napravili da imaju sve dostupno kao i ti "tehnolozi"!? Ja dok sam pecao na te gotove mixeve shvatio sam da tu ustvari ima jako malo kvalitetnih mixeva i da svaki od njih ima jebeno veliki prostor za nadogradnju i nadovezivanje. Tek kada sam mjesao 3 ili 4 mixa sam dobijao ono sto bi se moglo nazvati lovnim mixem. Ljudi i previse gledaju u te proizvodjace kao da su Bogovi. Primjera je more i u izobilju da oni nisu nista posebno, nego samo neko ko je blize onome sto je nama jako tesko ili potpuno nedostupno. Daj ti meni opciju da ja sjedem u magacin sa 100 komponenti pa ces da vidis kakav sam ja tehnolog, kuraz palac... Sustina je uvek bila u jednostavnosti to sam sebi dokazao vise puta a po iskustvima drugih ljudi video sam da to i jeste zaista tako . Dok sam pravio potpuno jednostavnu boilu na domacem miksu pecao sam lepo e a onda je naisao onaj period kad bi malo eksperimentisao pa sta ce biti ako dodam ovo pa ono pa opet ovo i tako natrpavao mamac raznoraznim praskovima i tekucinama da bi na kraju skontao da taj mamac evidentno nepeca kako je pecao . Ali to sve treba probati i sto se kaze iskusiti na svojoj kozi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Sustina je uvek bila u jednostavnosti to sam sebi dokazao vise puta a po iskustvima drugih ljudi video sam da to i jeste zaista tako . Dok sam pravio potpuno jednostavnu boilu na domacem miksu pecao sam lepo e a onda je naisao onaj period kad bi malo eksperimentisao pa sta ce biti ako dodam ovo pa ono pa opet ovo i tako natrpavao mamac raznoraznim praskovima i tekucinama da bi na kraju skontao da taj mamac evidentno nepeca kako je pecao . Ali to sve treba probati i sto se kaze iskusiti na svojoj koziUpravo si rekao sustinu, ponekad mi se cini da je bolje ne citati nista o ishtani sarana i o tome sta jede i kako jede.. Kristijan je ranije napisao jedan mika koji odlicno radi na divljim vodama i ta jednostavnost to je upravo po mom mišljenju poenta... nazalost pa moram da ucim na svojim greskama a bacio sam puno novca na gluposti... A lako je biti tehnolog u bogatim sredinama kako kolega i rece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Upravo si rekao sustinu, ponekad mi se cini da je bolje ne citati nista o ishrani sarana i o tome sta jede i kako jede.. Kristijan je ranije napisao jedan miks koji odlicno radi na divljim vodama i ta jednostavnost to je upravo po mom mišljenju poenta... nazalost pa moram da ucim na svojim greskama a bacio sam puno novca na gluposti... A lako je biti tehnolog u bogatim sredinama kako kolega i rece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Moze mala pomoc od iskusnijih kolega,za Žabare koja kupovna boila radi na jezeru?Ide se krajem aprila na 5 dana.hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Moze mala pomoc od iskusnijih kolega,za Žabare koja kupovna boila radi na jezeru?Ide se krajem aprila na 5 dana.hvala unapredRH mulberry radi od pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Hvala DucicM na odgovoru,idemo prvi put na jezero pa mi je dobar savet uvek dobrodosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 hoce demon da da ribu skoro uvek,a ako vec hoces da kupis boile kupi n jezerumislim da je 5e kilo a sa tim boilama oni hrane ribu i tu nemas greske sa tim se hrani svaki dan i dobre su boile a cena vise nego pristojna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Hvala VladoBG na savetu,mislio sam prvo da pravim S&O boilu i jagodu od VDE, ali dosta kosta i nisam je nigde tesrirao,pa nebi da lutam bez veze.Zato cu da uzmem kupovne pa sta bude,verovatno su domace boljeg kvaliteta ali nebi da lutam.Hvala jos jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Mnogo ti je tamo bitnija pozicija od mamca na nekim pozicijama i na hleb od juče možeš da pecas imaćeš ribe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Hvala VladoBG,razmisljamo o mestu br 19,10,ili 16.Od ova tri mesta cemo jedno da rezervisemo.Po tebi koje mesto je ok?za kraj aprila Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Po meni 10,19,1,17,16Bas tim redom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Hvala VladoBG jos jednom na savetu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Da li zelis poziciju sa kucicom ili bez kucice? Ukoliko ciljas na poziciju bez kucice onda ce 1 definitivno u to doba godine biti definitivni favorit. A ukoliko ciljas neku sa kucicom onda neka od ovih koje je Vlada naveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Rezervisacemo gde ima kucica,ipak idemo na 5 dana pa mislim da je bolje tako.Prelamamo oko 10-ke ili 19-ke,videcemo sta ima slobodno.Kad rezervisemo javljam se za savet oko mesta,gde hraniti.Hvala Kristijane i tebi svaki savet dobrodosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Rezervisacemo gde ima kucica,ipak idemo na 5 dana pa mislim da je bolje tako.Prelamamo oko 10-ke ili 19-ke,videcemo sta ima slobodno.Kad rezervisemo javljam se za savet oko mesta,gde hraniti.Hvala Kristijane i tebi svaki savet dobrodosao.Posto ides u aprilu uzmi 10ku.To je top pozicija za proljece, bolja mozda i od 19 u to doba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Trebalo bi da zoveš još danas da rezervises ako uopste i ima mestaKraj aprila uskrs,prvi maj,praznici.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Znam da ce biti gusto u to vreme za mesta,ali nemogu jos zbog posla jel neznam tacno jos kad cu da radim.Zvacemo kraj januara pa cemo videti.U svakom slucaju hvala vam puno za savete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Post prebacen u temu jezero Zabarhttps://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=7838&page=23&do=findComment&comment=142861 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor123 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 RH mulberry radi od pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts