Hari Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Trazim da uzmem suncobran precnika2,5 ili 3m, koja bi bila vasa preporuka, odnos cene i kvaliteta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batarela1 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Anakonda, 3 metera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Moja preporuka 3m precnik sa tendom obavezno nikad ne znas kada ce ti zatrebati a opet ne moras nikad da je koristis. Evo i linka pa pogledaj.Pozdrav i BISTRO! http://www.formaxstore.com/product/suncobran-sa-tendom-3m-cp-7511/5565/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Bilo koji sa UV zastitom,bez tog suncobran je kesa.....Anakonda bi bio dobar izbor ili Daiwa crni... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Daiwa jedina mana sto je crn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Prilikom kupovine obrati paznju da sastavi na savovima suncobrana budu gumirani da ne bi u slucaju kise suncobran prokisnjavao...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Sale,kad budes sedeo ispod tog crnog suncobrana na +41 onda ces ukapirati da boja nema veze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki-zarko Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 LImare svaka ti je na mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Bilo koji sa UV zastitom,. Tako jeJos nesto , mnogi proizvodjaci daju mere po SFERI suncobrana a ne po dijametru. Zato nemoj biti iznenadjen ako umesto deklarisanih 2,50m dobijes 2-2,20 metara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Daiwa crni ,meni do sada najbolji,nije skuplji od 40 evra. Donju sipku sto ide u zemlju napravis jacu i zasiljis,jos oko 500-600 dinara.Postojan,dugo traje,crna boja nije mana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 hvala na odgovorima, neki sa uv zastitom obavezno bar da ne izgorim jako ispod suncobrana, a video sam da dosta kolega koristi formaxov suncobran od 3 m ima li neko iskustva sa njim? gledao sam ne izgleda lose i materijal je koliko mi se cini dobar, a anokondin cu morati pogledati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 Tako jeJos nesto , mnogi proizvodjaci daju mere po SFERI suncobrana a ne po dijametru. Zato nemoj biti iznenadjen ako umesto deklarisanih 2,50m dobijes 2-2,20 metaraovo je korisno znati, hvala vasil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ako mozes da se pruzis za Anakondu od 3m to ce biti pos'o,opasan suncobran.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Kolko kosta taj Anakondin suncobran i ima li da se kupi u Srbiji i koji model?Hocu da uporedim cene posto se interesujem o kupoviniAko ima i slika jos boljeHvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Gde ima daiwin crni suncobran da se kupi i da li anakondin suncobran ima uv zastitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ja kibicujem Anacondu od 3m vec neko vreme al nikako pare da preteknu,cini mi se da je 8 hiljada i nesto u RibolovacNS....nisam video puno suncobranaal verujem da od ovog nema dalje,jako ozbiljna stvarcica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Ja kibicujem Anacondu od 3m vec neko vreme al nikako pare da preteknu,cini mi se da je 8 hiljada i nesto u RibolovacNS....nisam video puno suncobranaal verujem da od ovog nema dalje,jako ozbiljna stvarcica..Kolko kosta taj Anakondin suncobran i ima li da se kupi u Srbiji i koji model?Hocu da uporedim cene posto se interesujem o kupoviniAko ima i slika jos boljeHvalaCena je 9290din...a evo i sličica.. http://picpaste.com/1875-large-1ccOX8qC.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 anaconda nurbroly mu je naziv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 Gde ima daiwin crni suncobran da se kupi i da li anakondin suncobran ima uv zastitu?a daivin koliko sam video samo iz hungary donose,a da li ima uv ne mogu da nadjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 nesto sam gledao pa sam naleteo na ovaj pise da im uv zastitu a nije skupCarp Zoom Umbrella Shelter Camou 250Suncobran sa odvojivim zastoromPrečnik 250 cmPodešavanje nagibaSa strane 2 prozoraPremazan UV filteromMaskirna bojaVodootporan materijalKočići za učvršćivanje zastoraFutrola za prenosDimenzije spakovanog suncobrana 10 x 138 cmTežina suncobrana 3 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Mene zanima neki jeftiniji, manji, 220-250cm... ima li neko neku preporuku?Sluzio sam se obicnim enetgotimovim 220cm cini mi se, nisam mu nasao zamerku...Limune, gde ima Daiwin crni za 40e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Obican - bez UV zastite vise nikad.Promenio sam nekoliko subcobrana i uvek ista prica -kad upekne, lakse je sedeti na suncu nego pod suncobranom. Zato sam resio da kupim neki sa UV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 Obican - bez UV zastite vise nikad.Promenio sam nekoliko subcobrana i uvek ista prica -kad upekne, lakse je sedeti na suncu nego pod suncobranom. Zato sam resio da kupim neki sa UV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Hari Koja cena je ovaj maskirni. Ja 10 god koristim neki 220cm i zavrsava poso ali cr mozda biti vec vreme zamrniti meni vise sluzi za kisu nego za sunce jer na sunce tako da mi uv i nije toliko bitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts