Limar Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Cini mi se da sam video i jeftiniju Anacondu od 2.5m sa zastitom...i Ultimate ima dobar suncobran ako negde naletite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 nesto sam gledao pa sam naleteo na ovaj pise da im uv zastitu a nije skupCarp Zoom Umbrella Shelter Camou 250 Suncobran sa odvojivim zastoromPrečnik 250 cmPodešavanje nagibaSa strane 2 prozoraPremazan UV filteromMaskirna bojaVodootporan materijalKočići za učvršćivanje zastoraFutrola za prenosDimenzije spakovanog suncobrana 10 x 138 cmTežina suncobrana 3 kg Hari gde ima ovo da se kupi meni je ok. Ako moze link. Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Cini mi se da sam video i jeftiniju Anacondu od 2.5m sa zastitom...i Ultimate ima dobar suncobran ako negde naletite .ima ultimat kod nas ali nema sa ovim stranicama inace ultimat ima dobru kamp opremu ja koristim njihov krevet i vrh je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Taj plast je obicna glupost,suncobran je suncobran a ne sator ili broli ....kad sedis ispod obicnog suncobrana na +40 ne znam sta cu sa sobom koliko pece a ovi sa zastitom suncobrani mogu reci da hlade,sve sto stoji ispod njega je hladno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Ima prednosti jer torbe sa boilima peletama znaci vecinu volim van satora zbog miseva a onda pod doncobran bez onog plasta nocu vlaga ili kisa sve pokisne ovako bar zastitis od kise. A ja na +40 bezim u sumu ili neki jaci hlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Mene zanima neki jeftiniji, manji, 220-250cm... ima li neko neku preporuku? Sluzio sam se obicnim enetgotimovim 220cm cini mi se, nisam mu nasao zamerku... Limune, gde ima Daiwin crni za 40e? Mene zanima neki jeftiniji, manji, 220-250cm... ima li neko neku preporuku? Sluzio sam se obicnim enetgotimovim 220cm cini mi se, nisam mu nasao zamerku... Limune, gde ima Daiwin crni za 40e? Ja sam kupio 3 komada,dva nosim na pijacu i zbog kise i zbog sunca. Jedan sam uzeo kod Dragana Carp-lider u Dobanovcima,druga dva mislim da sam kupio kod Mesarosa u N.Sadu ako se ne varam.Mislim da ni jedan nije bio skuplji od 40e.Jedino sto se mora uraditi donja sipka jaca i duza malo,to nije skupo.Veoma su postojani,kod mene su odradili za sve parei jos rade.Ne kazem da nema boljih,ali verovatno su i skuplji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Hari gde ima ovo da se kupi meni je ok. Ako moze link. Hvala unapredhttp://www.kupujemprodajem.com/Carp-Zoom-Umbrella-Shelter-250-18796997-oglas.htm?filter_id=20926173ovo je zeleni a treba pitati za maskirni da li ima, imao je ranije, a cena je maskirnog oko 40 eu bila a zeleni je 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 ima ultimat kod nas ali nema sa ovim stranicama inace ultimat ima dobru kamp opremu ja koristim njihov krevet i vrh jeultimate jeste dobra marka ali se firma zatvorila koliko sam cuo, drugar koristi njihovu stolicu a ima i njihov suncobran i prezadovoljan je sa njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Nema veze sto vise firma ne radi,moguce je naci po nekim prodavnicama Ultimate opremu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 nesto od starih zaliha ima sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts