boza rus Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Razmišljam nešto ovih dana da se organizujemo pa da krajem marta početkom aprila organizujemo neko druženje nas sa foruma pošto već nije bilo 2god čini mi se... Ako neko ima još neku ideju u vezi ovoga slobodno nek napiše.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Radi se i na organizaciji Druzenja verovatno u Aprilu. Imamo ponudu za Pavlovce,cekamo odgovor za Maradik i jos jednu vodu,pa cemo videti sta je najpovoljnije. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Za Uskrs moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Maradik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 St. Casien 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Topciderka pa na fider 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 druženje treba u kafani organizovati uz muziku i pevaljku a ne na jezeru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 ajde organizatori dogovarajte i izbacite termin... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Moze i 24h druzenje a posle u kafanu uz pevaljku i neku klopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Jer se zna termin i mozda moze i za 1.maj Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Ako uspemo da se dogovorimo termin je 17-19.04. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 joooj aj dogovor se pa da fatamo ribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 maradik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Mile Tausan se odazvao nasem pozivu da medijski proprati nase druzenje! Jos samo gospoda iz uprave jezera Maradik da konacno odgovore i krecemo sa prijavama. Ako ne postignemo dogovor ove nedelje pecace se Pavlovci. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Za desetak dana cemo dobiti odgovor sa Maradika,ceka se da oni usvoje plan za ovu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Za desetak dana cemo dobiti odgovor sa Maradika,ceka se da oni usvoje plan za ovu godinu.Da usvoje plan...? Kakav plan, kao da imaju 116 takmičenja (druženja) godišnje a ne 2 za celu godinu pa da USVOJE plan...ta mante se pro......nja (oni)!!!Ili moze ili nemože šta tu ima da se planira!! Posle će biti ne slikaj ovo nemoj da stojiš ovde , gosti da izadju do šest sati, daj pasoš, LK, krvu grupu itd.Šta meni ovo treba na sabajle??!!Sada će neko reći to su njihova pravila ako ti se ne svidja nemoj dolaziti. Sve je to tačno ali i ovo su samo moji utisci koji naspram druženja sa dragim mi ljudima sasvim izblede ali se nezaborave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 ako ce druzenje biti opet kao prosli put da gosti ne mogu da dolaze na jezero i slicne kerefeke onda bolje pravite negde drugde. Prosli put sam taman krenuo iz Sombora kad mi je Sandro javio da ne idem bez veze jer ne mogu da pristupim na jezero ako ne pecam. Ni ovo druzenje ne verujem da cu pecati ali bi mozda dosao na jedan dan. Bilo bi jako dobro da se oko toga sa njima unapred dogovorite jer verujem da ima dosta ljudi koji bi navratili kao i ja da se druze, kao sto je bilo i svaki put do sada, vise bude onih sto navrate nego onih sto pecaju. To je bas ono sto je draz druzenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Kristijane sigurno će biti kao i prošli put jer to su Njihova pravila na vodi i ja to poštujem! Gosti će moći da budu verovatno do 17 časova i onda razlaz. Ako već imate (organizator) ponudu za jezero Kudoš onda ja glasam za tu vodu jer tu pravila nisu tako rigorozna što se tiče dolaska i odlaska gostiju odnosno prijatelja koji neće moći da pecaju ali bi došli da se druže a to je i svrha zar ne?! Ponovo naglašavam ovo je moj i samo moj stav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 ne usvaja se pravilnik takmicenja to se zna kakva su pravila .ipak je to gazdinstvo gde se zna kad je izlov kad ko peca kad gazda je na jezeru kako ce se odnosit prema pecarosima i sto cuda mi smo im zadnja rupa na sviralu .al nema tu problema ako postujes pravila koje si prihvatio ulasko u ogradjeni deo jezera sve ostalo se zestoko sankcionise .zato je i takvo jezereo Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Mnogo su komplikovani ovi sa Maradika sve je izvesnije da ce druzenje biti na Pavlovcima. Kakvo je vase misljenje u vezi Pavlovaca? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Pavlovci sto da ne.Mozda je malo komplikovano sto se tice Maradika ali jezero ima i svoje jako dobre strane,WC,pokosena trava,bezbednost na nivou,riba odlicna, e sad njihova pravila i nisu bas za ovako druzenje.Sta ces neko rece gazdinstvo je pa ko hoce.hoce.Zbog tih pravila podrzavam Pavlovce i nemoj samo da bude ogranicen broj ekipa!! Da se razumemo,druzenje u pravom smislu da ne bude da neko samo ganja tonazu,pa da imamo problem mi koji smo dosli da se upoznamo i druzimo!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Pavlovci sto da ne.Mozda je malo komplikovano sto se tice Maradika ali jezero ima i svoje jako dobre strane,WC,pokosena trava,bezbednost na nivou,riba odlicna, e sad njihova pravila i nisu bas za ovako druzenje.Sta ces neko rece gazdinstvo je pa ko hoce.hoce.Zbog tih pravila podrzavam Pavlovce i nemoj samo da bude ogranicen broj ekipa!! Da se razumemo,druzenje u pravom smislu da ne bude da neko samo ganja tonazu,pa da imamo problem mi koji smo dosli da se upoznamo i druzimo!! Saglasan sam da su Pavlovci "opustenija" varijanta,a opet dosta atraktivna i ribom bogata voda. Moze dosta ekipa da stane (20+). E sad pitanje za ljude koji bolje poznaju jezero da li je rano za to jezero da pecamo od 17-19.04 ili da biramo termin u Maju? I kljucno pitanje DA GA MERIMO ili da POBEDU nosi najveca riba? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Iz mog skromnog iskustva bolje da sacekamo maj,verujem da bi daleko bolje pecali tad!! Ali nikad se nezna,mozda i april bude zanimljiv!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 najveca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 moj predlog jedna ili tri najvece pa kako odlucite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts