Jump to content

Druženje Exyucarp

Recommended Posts

Ma organizujte ga bilo gde ali ako je druzenje namenjeno da se skupi koja kinta za sajt nadjite najpovoljnije resenje jer pecanje nije u prvom planu ...........glasam za vodu koja je finansiski najmanje zahtevna za organizatora ,jer onaj ko hoce da pomogne nece gledati na pravila .

kad je dukas organizovao na kasapskoj otvaranje sezone niko nije rekao daleko je wc, noc je bila u minusu , riba se jos nije pokrenula.....nego ko je hteo taj je dosao i sve predrasude ostavio iza sebe ...

pecali smo druzenja i na 16h kise i oluje pa opet nista......backi jarak

PO MENI onaj ko oce da pomogne ispostovace organizatora bez obzira na njegovu odluku o mestu na kojem ce se pecati i nacinu kako ce se meriti riba .

a organizatoru hvala na tome sto nam daje za pravo da biramo mesto i nacin bodovanja ulova ....

D R U Z E NJ E  je u prvom planu

• Like 3

Debeli nemoj da se sprdas ti onako neces pecati jer ti nece zena dati,jer moras da cuvas dete.MAradik zaboravite,oni su u stanju da prekinu takmicenje ako se gazda najavi da slece helikopterom i svi napolje.A i meni je licno zabranjen ulaz tamo.:-))mada sam uspeo da pecam sledece nedelje od zabrane.Nije me onaj kreten od sefa video...KAkve veze ima wc nece niko ici da mokri u wc koje je 3 km daleko.I glasam za najvecu ribu tu mozda imam sanse za neku pobedu...:-))Ipak vise je to druzenje nego takmicenje.

On 2/11/2015 at 9:52 PM, ria 1 said:

Debeli nemoj da se sprdas ti onako neces pecati jer ti nece zena dati,jer moras da cuvas dete.MAradik zaboravite,oni su u stanju da prekinu takmicenje ako se gazda najavi da slece helikopterom i svi napolje.A i meni je licno zabranjen ulaz tamo.:-))mada sam uspeo da pecam sledece nedelje od zabrane.Nije me onaj kreten od sefa video...KAkve veze ima wc nece niko ici da mokri u wc koje je 3 km daleko.I glasam za najvecu ribu tu mozda imam sanse za neku pobedu...:-))Ipak vise je to druzenje nego takmicenje.

mora da si bijo jako  dobar cim su ti zabranili ulaz a to sto pricas nema veze sa vezom

tamo gde su bolji uslovi i vise ima riba da ne bude samo parada pijanstva i pica nego da se malo i popeca pa nije bitno dali je maradik ili pavlovci. gde su uslovi bolji po ucesnicima jer taj ko hoce druzenje doci ce  i ucestvovsti a ko zeli kafanu i obilazak to moze i na avalu

• Like 1

On 2/11/2015 at 9:15 PM, bane76 said:

Ma organizujte ga bilo gde ali ako je druzenje namenjeno da se skupi koja kinta za sajt nadjite najpovoljnije resenje jer pecanje nije u prvom planu ...........glasam za vodu koja je finansiski najmanje zahtevna za organizatora ,jer onaj ko hoce da pomogne nece gledati na pravila .

kad je dukas organizovao na kasapskoj otvaranje sezone niko nije rekao daleko je wc, noc je bila u minusu , riba se jos nije pokrenula.....nego ko je hteo taj je dosao i sve predrasude ostavio iza sebe ...

pecali smo druzenja i na 16h kise i oluje pa opet nista......backi jarak

PO MENI onaj ko oce da pomogne ispostovace organizatora bez obzira na njegovu odluku o mestu na kojem ce se pecati i nacinu kako ce se meriti riba .

a organizatoru hvala na tome sto nam daje za pravo da biramo mesto i nacin bodovanja ulova ....

D R U Z E NJ E  je u prvom planu

Al bilo je druzenje za medalju?!? :good:  :good:  :good:

pa sada sto se tice vremenskih uslova tu smo nemocni,a Pavlovci i Maradik su jezero pored jezera u neposrednoj blizini,tako da ne znam da li ce vremenski uslovi uticati na Pavlovce vise nego Maradik,mislim da je vise-manje isto,ako gresim neka me neko ispravi

• Like 1

Gresis Krle....Kostic ne dozvoljava da pada kisa na Maradiku...nije mu se jos osusio zid od cigle, a i slece sa mosta na krivini u punoj brzini kad je mokro....

A sto volim komentare ljudi koji nece doci na druzenje.... c  c  c

• Like 3

e onda zakupite igraliste pa se druzite i pite ,ovo nije sajt za alkose i kulinare vec ribolovce tipa sarandzije .kad vec odvojimo vreme kojeg imamo jako malo jel treba zaraditi novac i platiti kotizaciju onda bar i da otpecamo nesto a usput ko voli neka svrlja po boksovima ......

i sto se tice maradika kad se ugovori termin to se postuje  a Kostic tad ne dolazi .

maradiiiiik!!!!!!!

• Like 2

Da mi uplatimo kotizaciju i da forum opstane jer ako cekamo jun eto pola godine a nasem forumu je tesko!

Ko ce nama udesiti,vreme,voda,riba,,boila,kukuruz,udica,stap,olovo,a tek masinica ...............,.,