ria 1 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 I ja sam za maradik...:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Evo da se podsetimo kako je to izgledalo 2012 godhttps://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=4126&page=10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Eeee to je bilo pravo druzenje,i napecali se svi u fulu!!! Cestitke Vlajku na izuzetno mukotrpnom radu i osvojenom prvom mestu(divno si i pevao na tom druzenju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 A jer morovic nije u opciji ? Ako je tamo vec bilo dobro i extra provod i sve ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 SSSSRRRREEECCCCKKKOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOO!!! R.I.P :( 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Od Morovica nema nista,ove zime je izlovljeno i pitanje sta je ostalo unutra..a i gazda se promenio nije vise veterinaski zavod subotica nego vojvodina sume ko zna sta ce biti.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Ima li kakvih novosti oko druzenja,da li je odluceno Pavlovci ili Maradik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Uskoro ćemo izbaciti termin. U opticaju je jos jedna atraktivna voda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Mogli bi i pelagic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Mogli bi i pelagic Jedino na nacin da svako sebi rezervise poziciju i to najmanje 2 mjeseca ranije. A da ti dsr saran ustupi neki termin,mislim da je to jako tesko izvedivo. Samo za primjer reci cu da je april popunjen do čepa, maj vec uveliko popunjen, ja jedva rezervisao poziciju u koju bi htio u maju. Znaci sad kad zoves,ocekuj da ce ti Jovo reci da je sledeci termin mozda tek u junu. A kamoli da nekoliko ekipa smjestis u jedan vikend. Jako tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 A mogli bi Saint Cassien! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Jedino na nacin da svako sebi rezervise poziciju i to najmanje 2 mjeseca ranije. A da ti dsr saran ustupi neki termin,mislim da je to jako tesko izvedivo. Samo za primjer reci cu da je april popunjen do čepa, maj vec uveliko popunjen, ja jedva rezervisao poziciju u koju bi htio u maju. Znaci sad kad zoves,ocekuj da ce ti Jovo reci da je sledeci termin mozda tek u junu. A kamoli da nekoliko ekipa smjestis u jedan vikend. Jako tesko.makedonci pre dva dana izboksovali 11 pozicija u maju .pa sam mislio kad mogu oni ima i ovde ljzdi sa renomeom pa da nesto odrade a 30e po coveku tri dana valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Ganicu jel pecas druzenje exyu-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 trebalo bi zavisi od vode i termina ali se nadam 90% da cu pecati. Jedino da ne odem sa makedoncima ako budem mogo na pelagic pa u isto vreme da je ex yu. Sto pitas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Zato sto si najjaktivniji po pitanju teme, zato pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Pa iso bih ali imam jos nekih zelja pa da mogu da uklopim svuda jbg. A i ne vidim problem moje aktivnosti. Nacekao sam se duga zima a ujedno kakva je situacija sa peskarom ima li mogucnosti tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Ma bre Maradik je keva! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 makedonci pre dva dana izboksovali 11 pozicija u maju .pa sam mislio kad mogu oni ima i ovde ljzdi sa renomeom pa da nesto odrade a 30e po coveku tri dana valjdaEh radi njih ja jedva ubodo poziciju koja valja,sve Jane i drustvo zauzeli. A ne znam kako su dobili tu cijenu kad je cijena za domace 10 eura dan a za strance cini mi se da je 15 eura ako se ne varam? Al opet i 45 eura za 3 dana na takvoj vodi je prava stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 makedonci pre dva dana izboksovali 11 pozicija u maju .pa sam mislio kad mogu oni ima i ovde ljzdi sa renomeom pa da nesto odrade a 30e po coveku tri dana valjdaAko su zaista dobili po toj ceni Pelagicevo ja im od srca cestitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Da ti Billy izboksuj taj Maradik ili Pavlovce pa da se druzimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Ako su zaista dobili po toj ceni Pelagicevo ja im od srca cestitam!jesu sigurno eno na njihovom forumu ja se prijavio ali cekam ako neko otpadne ili kao rezerva jer samo 11 mesta. A ta je cena . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Da ti Billy izboksuj taj Maradik ili Pavlovce pa da se druzimoBice bata Krle ,kao sto sam napisao gore u igri je jos jedna atraktivna voda. Do kraja nedelje bi trebalo da znamo termin! Ciljani termin je 24-26.04. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Bice bata Krle ,kao sto sam napisao gore u igri je jos jedna atraktivna voda. Do kraja nedelje bi trebalo da znamo termin! Ciljani termin je 24-26.04.da ne budem dosadan .... koja je to voda koja bi konkurisala Pavlovcima i Maradiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 ADA CIGANLIJA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Ne moze Ada maco tamo peca dzet set ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts