Srkijan Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 da ne budem dosadan .... koja je to voda koja bi konkurisala Pavlovcima i Maradiku?Galovica. I to potez od Mikine baste do pumpe kod cigana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Galovica. I to potez od Mikine baste do pumpe kod ciganaMacane Mika je ogradio bastu nemoze se proci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 E onda jbg... Saint Casienne nam ne gine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 SEBES RULES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Bice bata Krle ,kao sto sam napisao gore u igri je jos jedna atraktivna voda. Do kraja nedelje bi trebalo da znamo termin! Ciljani termin je 24-26.04.koliko sam na kraju shvatio i termin je pomeren za nedelju dana kasnije 24-26.04....bilo je neke price o terminu 17-19.04 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 koliko sam na kraju shvatio i termin je pomeren za nedelju dana kasnije 24-26.04....bilo je neke price o terminu 17-19.04 ?Jos 4 slobodna mesta je ostalo za druzenje bata Krle sto te nema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Jos 4 slobodna mesta je ostalo za druzenje bata Krle sto te nema?Billy prijatelju znas da mi termin ne odgovara,pricali smo o tome,na moju zalost moracu da propustim....ako dodje do nekih promena bicu prva rezerva Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Billy prijatelju znas da mi termin ne odgovara,pricali smo o tome,na moju zalost moracu da propustim....ako dodje do nekih promena bicu prva rezerva Da,zaboravio sam. Jbg tako je ispalo. Bas mi je zao,bice ovo lepo druzenje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Da,zaboravio sam. Jbg tako je ispalo. Bas mi je zao,bice ovo lepo druzenje!zato cemo se potruditi da ga ponovimo s jeseni a i bilo bi dobro da ova druzenja postanu tradicija za ovaj forum i da ih bude svake godine,bice ovo vrhunsko druzenje kao i dosada 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 zato cemo se potruditi da ga ponovimo s jeseni a i bilo bi dobro da ova druzenja postanu tradicija za ovaj forum i da ih bude svake godine,bice ovo vrhunsko druzenje kao i dosada Potrudicemo se da i pred kraj sezone napravimo jedno druzenje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 obavezno Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Obzirom da se za druzenje prijavio nas veliki Šampion Vladabg mi ostali sada mozemo rasterećeno da pecamo i nemislimo o prvom mestu i najvećoj ribi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Drage kolege nemoj da brinete,kako nas narod kaze "vazno je ucestvovati".... a mislim da ce o matori ovaj put biti u ozbiljnoj konkurenciji,cujem nabavlja metalne sakove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Boki donosi kaveze umesto sakova hahahahhaha :rofl: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Drage kolege nemoj da brinete,kako nas narod kaze "vazno je ucestvovati".... a mislim da ce o matori ovaj put biti u ozbiljnoj konkurenciji,cujem nabavlja metalne sakoveNeka tebi da onda njegove PVA,da i neko drugi digne najvecu,sem tebe.I cuvaj se rovova,Peskara je poznata po njima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 zasto prekidati lepu tradiciju da ja budem prvi.... mada mozda bolje da probusim sakove nego da "slucajno" upadnem u neki rov... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Samo da nas žreb posluži. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Samo da nas žreb posluži.i vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ja bi zamolio organizatora ovoga skupa ako moze da slika pehar,da bi znao kolike su mu dimenzije da napravim mesta u vitrini.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Mi cemo da ti napravimo vitrinu za trofeje ako pobedis!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Dogovoreno, drzim te za rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Mi cemo da ti napravimo vitrinu za trofeje ako pobedis!!! Poučen predhodnim iskustvima sa dotičnim gospodinom,preporučujem da polako krenete da pravite. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ja bi zamolio organizatora ovoga skupa ako moze da slika pehar,da bi znao kolike su mu dimenzije da napravim mesta u vitrini....Vlado,ako izvuces poziciju na istoj strani gde smo mi,ne verujem da ces biti prvi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 vlada ne pije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=13bkEASIp5s ni on nepije,samo sipa!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts