rudy Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Da li je neko koristi ovaj liquid od Solara,i koja su iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Meni je ovaj liquid nesto mozda najjace, za male pare dobijes litar liquid-a koji se moze koristiti u svim kombinacijama a saran ga veoma voli. Stvarno se pokazao kao odlicna stvar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ja sam nov u ovome pa ako moze malo pojasnjenje . Mogu li ga stavljati i boile pre kuvanja ili se koristi iskljucivo kao prelivac . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Izvinjavam se za greske u kucanju juce skinuo gips sa ruke pa mlo prsti ne slusaju . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ja sam nov u ovome pa ako moze malo pojasnjenje . Mogu li ga stavljati i boile pre kuvanja ili se koristi iskljucivo kao prelivac .Moze naravno,ima korektnu cenu i skroz je ok stvar, 20 -30ml na kilogram. Mada moze i vise al nema potrebe,i ovo je sasvim dovoljno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Pazi na pakovanju pise da u boile ide do 25ml (evo upravo gledam)....meni se pokazao stvarno odlicno ja sam ga koristio za spod, ali najcesce sam preljevao pva komprese sa peletama i sjecenim boilama i tu mi se pokazao kao vrh, to je neko moje iskustvo a ti ga mozes upotrijebiti bukvalno za sve. Pozzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts