ncvele Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Molim vas može li mi neko reći malo više o ovom rod podu što se tiče kvaliteta , stabilnosti i svega ostalog. vredi li to.Što se tiče izgleda meni je prelep.A za ostalo tražim pomoć kolega .Pozdrav živeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ncvele Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Mislim na CYGNET GRAND SNIPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Posto imam mogucnosti da vidim ove modele u zivo , utisak o njima mi je pozitivan.Cygnet Grand Sniper Supreme E Pod i Cygnet Grand Sniper Extreme Pod dva najaca modela iz programa, kompletirana sa cetiri para nogara, cetiri stabilizatora za nogare, rod rest, veoma kvalitetnu futrolu, pozicioniranje odlicno! http://i60.tinypic.com/mmts95.jpg http://i60.tinypic.com/29moth5.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Milan Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Odlican rod pod,imam ga i prezadovoljan sam.Pokriva sve uslove,stabilan je a i lep .Ima lepu i prekticnu torbu,cetiri para nogu za sve pozicije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 jedina mana za mene je sto je centralna sipka okrugla i u slucaju pomeranja desava se da se rotira oko ose,kod uga koji je kopija tog rod poda centralna sipka je kockasta i izbegnut je taj nedostatak Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Kako stoje sa cenom u poredjenju sa Ugom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Cygnet gradnd sniper E pod neznam kakav je nisam imao priliku koristiti a cygnet grand sniper extreme jesam i moja zamerka je takodje srednja centralna sipka koja se uvrce i tezina je mala za moj ukus . Kad bi uzimao taj model poda verovatno bi ugo 1 inox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Ugo je definitivno bolje rešenje od Cygnet-a. Imao sam ga nekoliko godina, Cignet Grand Sniper Extreme, prodao i kupio Ugo 1 Inox i to je to, na Ugu su promenjene sve te sitne mane koje ima Cignet, koje nisu ništa strašno ali opet za takvo ime i za takvu cenu ne bi smele da postoje. Kao prvo užasno me nerviralo to što i Krle kaže što se rotira srednja cev. kada eventualno pomeraš rod pod sve se vrti i uvija i moraš da držiš da štapovi ne popadaju. Kada se prednje dugačke noge izvuku skroz ugao je jako velik i moraš da obilaziš oko rod poda, sa izvučenim nogama nije baš jako stabilan. U svakom slučaju da je malo jeftiniji bio bi super izbor, ovako bolje je dodati još koji dinar pa kupiti Ugo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Ugo je definitivno bolje rešenje od Cygnet-a. Imao sam ga nekoliko godina, Cignet Grand Sniper Extreme, prodao i kupio Ugo 1 Inox i to je to, na Ugu su promenjene sve te sitne mane koje ima Cignet, koje nisu ništa strašno ali opet za takvo ime i za takvu cenu ne bi smele da postoje. Kao prvo užasno me nerviralo to što i Krle kaže što se rotira srednja cev. kada eventualno pomeraš rod pod sve se vrti i uvija i moraš da držiš da štapovi ne popadaju. Kada se prednje dugačke noge izvuku skroz ugao je jako velik i moraš da obilaziš oko rod poda, sa izvučenim nogama nije baš jako stabilan. U svakom slučaju da je malo jeftiniji bio bi super izbor, ovako bolje je dodati još koji dinar pa kupiti Ugo.Kratko i jasno,sve receno u par recenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 užasno me nerviralo to što i Krle kaže što se rotira srednja cev.A mogli su to veoma lako da rese iako je cev okrugla Link to comment Share on other sites More sharing options...
ncvele Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1423259117__20121116_081432.jpgHvala svima na lepim informacijama,i vizuelno izgleda prelepo,no ipak ćemo i dalje koristiti Carp Academy Emotion,do neke bolje prilike za nešto ozbiljnije biće dana,samo da smo živi i zdravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts